Mit ajánlotok tömegnövelésre?
Izomtomeg noveléshez 2 dolog kell. Kaloriaplusz es progressziv tulterhelés.
A progressziv tulterheles az azt jelenti hogy novelsz a sulyokom rendszeresen.
A kaloriapluszt ugy tudod megoldani hogy elkezded számolni. Pl amennyit most viszel be az nem elég. Emeld meg 300-zal. Miután már van egy alap tiszta étrended, ez lehet bármiből de érdemes "jó kajákból.
Addig emeld 300-zal amig nem kezd el noni a testsulyod.
Nem kell jumbo, de lehet az is ha szeretned.
Es a 3. az elegendő alvás.
De ha nem bírom el a több súlyt, akkor hogy emeljek rajta rendszeresen?
40-50g gyors ch-t milyet tudok beszerezni pl.?
Ha majd több kaja megy, akkor tudsz erősödni, izmosodni. Igen, fontos az elegendő alvás is, sajnos az nekem sincs meg.
Gyors ch: dextróz (szőlőcukor más néven), maltodextrin, vagy veszed ezek keverékét pl carb-f. Carbo x.
Hát az az izomnovekedés jellemzoje higy több sulyt birsz el.
Csak arra irtam hogy ne kényelmesedj be.
Ezt a CarboX-et megnéztem, elég olcsó a 2 kg is. Ezek csakis edzés előttre, és utánra vannak, pihenőnapokon mellőzni kell? És ez mellé fehérje is kell ugye?
Protein+CarboX és a Jumbo Prof. között mi a különbség? Szerintem a Jumbo nagy adagjaitól még jobban megnőnék, mert több benne a fehérje, és a ch is. Véleményeitek?
Igen, emelném, csak sokszor nem bírom már :/
Csak edzés után menjen gyors ch.
Az adagot te rakod össze. Edzés utàn kell 0.5g x ttkg fehérje és elég 50g gyors ch. Erre rà 40-50 percre mehet szilárd kaja.
Azért is jobb ha külön van fehérjéd, mert így akár reggel is teheted cukor nélkül a zabpehelyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!