Ez szerintetek mennyire eredményes fejlődés?
Figyelt kérdés
Találtam most véletlenül képet arról, amikor kezdtem:
ez pedig nem régi:
nyáron lesz 2 éve, hogy elkezdtem.de az első félév kb olyan volt hogy azt sem tudtam mivan, a gyakorlatokat rosszul csináltam stb.
most ezekkel már nincs baj, de a kajám még mindig nincs rendben..sőtt.. na most nem is ez a lényeg. véleményeket kérek.
2015. márc. 19. 18:24
1/7 anonim válasza:
Két év alatt picit többet is ki lehetett volna hozni, de azért látszik, hogy fejlődtél. Nyomjad tovább.
2/7 A kérdező kommentje:
Tudom... Nagyon nem vagyok megelegedve magammal
2015. márc. 19. 18:29
3/7 anonim válasza:
Azért elég vékony voltál és alakulsz így is. De akkor sincs gond, ha nem egy-két év alatt lesz izomállat az ember, nem vesztettél semmit.
4/7 anonim válasza:
--gömb--
Ha tényleg rossz a kajád, akkor ez egy jó fejlődés.
Akkor állíts fel elvárásokat magad felé, amikor lesz rendes mennyiség, legalább stabil 2.5 g/ttkg össz fehérje (én a növényit is mindig beleszámolom, bár ha nincs jelentős állati fehérje, akkor számolni kell a rosszabb hasznosulással).
5/7 anonim válasza:
Azért elég szépen fejlődtél, ráadásul nem tökéletes étrenddel. Le a kalappal.
6/7 anonim válasza:
Teljesen jó..rossz kajával is szálkás vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!