Mit tegyek hogy végre elkezdjek fejlődni?
Lehet kicsit hosszú lesz, de hátha kiderül mit csinálok rosszul. Fél éve edzek és 2kg jött fel eddig. A karom kb. fél centit nőtt. Egyszerűen képtelen vagyok fejlődni, 61kg vagyok és rohadtul idegesít hogy 17 éves létemre olyan a testem mint egy 10 évesé. Más meg össze-vissze eszik mindent és egy hónap alatt többet pakol magára mint én fél év alat. Leírok mindent mert valószinűleg valamit nagyon szarul csinálok. Az étrendem:
6:30- 30g zabpehely+30g basic whey
9:30- 40g csirke+80g rizs
12:00- 100g tk kenyér+egy tojás
15:00- 120g rizs+80g csirke
(16:00- edzésnapokon 60g carbf+40g basic whey)
18:00- 100g rizs+ 40g csirke
21:00- 100g túró
Edzéstervem:
hétfő: váll-hát
szerda: mell-bicepsz-tricepsz
péntek: láb-has
A kaja 90%-a megvan, de ennél többet ha akarnék se tudnék enni, multkor is alig tudtam elaludni úgy tele voltam.
mell-kar:
fekvenyomás vízszintesen 3x12
fekvenyomás ferdepadon 3x12
bicepsz scott-padon 3x16
csigás letolás 3xamennyi megy
kalapács bicepsz 2x20
tárogatás 4x12
bicepsz madárfogással 2x15
tricepsznyújtás ülve 4x10
és a végére egy tolódzkodás 3x amennyi megy
ez a kaja, amit leírtál, összesen 140 g proteint tartalmaz. És beleszámoltam a zabpehely,a kenyér, meg a rizs proteintartalmát is. kevés. csirkéből 40 grammokat eszel? hogy? két kocka csirke? nevetséges. ez kurv4 kevés, és csodálkozol, hogy nem fejlődsz?
Remélem elkészítés után mérted ezeket a mennyiségeket...
A másik probléma, hogy ha a kajálásodat ilyenre csináltad, az edzésterved milyen lehet? meg a végrehajtás? meg úgy általában az edzésminőséged?
Ezért nem fejlődsz...
yepp, az edzésed is rossz.
Mivel kezdő vagy, a testépítés alapjait kell elsajátítanod.
Az alapvető kajálást:
csirke+rizs Ez a te esetedben így nézne ki: 150g csirke 125 g rizzsel, napi négyszer. Erre jönne rá zöldség, gyümölcs igény szerint, és egy tömegnövelő shake (edzés után)
Alapvető edzést: Az edzésterved alapvetően nem lenne rossz. de a megvalósítása, az arányai ugyanolyan szarok, mint a kajálásod. A lényeg az lenne, hogy alapvető gyakorlatokat csinálj, karra is, ami kiegészíti a melledzésedet. Fekvenyomás, ferdenyomás az ok. Az egyik menjen kézisúllyal. tricepszre menjen szűknyomás (vagy ez: https://www.youtube.com/watch?v=TbqcVv240aA), meg tolódzkodás (ha kell, súllyal). ez ad bőven a mellnek is. A végére csinálsz 4-5 munkasorozat bicepszet és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!