BCAA-t a fehérje por mellé belehet keverni?
Figyelt kérdés
Tejjel iszom a fehérjét (beef protein) és edzés után belehet-e mellé keverni a BCAA-t?2015. márc. 16. 15:40
11/13 anonim válasza:
Az anabolikus ablakban én sem hiszek oly módon, hogy akkor több kaja épülne be. Viszont nekem azért nem mindegy, hogy mikor tud elkezdődni az izmok regenerációja. Ha nem is azonnal, de érdemes nem sokkal edzés után leküldeni a tápanyagot. Még ha minimális előnye is van, érdemes kihasználni. Gondolhatod máshogy, ez meg az én véleményem.
12/13 Osynho válasza:
"És szerinted neked ebből bármi előnyöd is lesz, hogy (a hasamra ütöttem) 1 órával hamarabb felszívódik?"
Igen, van előnyöm, pl, hogy mivel gyorsan felszívódik, több értelme van 1 óra múlva rátolnom egy nagy adag kaját. :D
Ha már megveszem a tejsavófehérje tápkieget, amit alapos szűrések segítségével megtisztítanak a tej nem kívánatos részeitől, nem fogom tejjel felönteni.
13/13 anonim válasza:
Így már inkább megértem a dolgot, bár egyik érvvel sem értek egyet, de kinek mi, ebbe már felesleges belemenni.
Az a baj, hogy az emberek (most nem feltétlen rátok gondolok, mivel nem tudhatom mit csináltok amúgy), ilyen dolgokkal foglalkoznak, ami voltaképp mindegy, de rengeteg fontos dologról meg megfeledkeznek közben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!