BCAA-t a fehérje por mellé belehet keverni?
Tejjel keverve elveszik a fehérje kiegészítő lényege, a gyors felszívódás.
A BCAA-t belekeverheted.
Teljesen mindegy mivel iszod.
Bár diétában én is a vizet ajánlanám.
Nem mindegy mivel issza, mivel a gyors felszívódás az egyik oka, hogy edzés után isszuk.
Kérdező: ízesítetlen Myprotein fehérjét ittam, aminek tejes íze volt, ezt vízzel hígítottam, amitől már gyomorforgató, ocsmány lötty lett, ebbe tettem szőlőcukrot, amitől már extrém édesség is jött mellé, utána glutamin, amitől jött hozzá egy kellemes keserű íz is. Na, ezt a koktélt toltam sokáig. Elhiheted, hogy nem a gasztronómiai élvezetek vezéreltek... :D
Nem értem azokat az embereket akinek egy normális fehérjét nem bírnak vízzel meginnni, mert "kellemetlen". Mert ha még ízesítetlen volna, de nem az.
Lassan kezdem tényleg azt hinni, én vagyok nagyon igénytelen...
"Nem mindegy mivel issza, mivel a gyors felszívódás az egyik oka, hogy edzés után isszuk. "
És szerinted neked ebből bármi előnyöd is lesz, hogy (a hasamra ütöttem) 1 órával hamarabb felszívódik?
Lényegében ez hatalmas hülyeség. Persze a tápkieggyártóknak marha jó. Nincs anabolikus ablak. Kész, pont.
Nyilván edzés után azért érdemes bevinni tápanyagokat. De ez nem azt jelenti, hogy az utolsó széria után rohannod kell az öltözőbe letolni a tejsavót.. Több órád van erre.
Sírnom kéne, hogy mennyien hisznek ehhez hasonló bro science dolgokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!