Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » BCAA-t a fehérje por mellé...

BCAA-t a fehérje por mellé belehet keverni?

Figyelt kérdés
Tejjel iszom a fehérjét (beef protein) és edzés után belehet-e mellé keverni a BCAA-t?

2015. márc. 16. 15:40
1 2
 1/13 Osynho ***** válasza:
74%

Tejjel keverve elveszik a fehérje kiegészítő lényege, a gyors felszívódás.

A BCAA-t belekeverheted.

2015. márc. 16. 16:10
 2/13 anonim ***** válasza:
52%

Teljesen mindegy mivel iszod.

Bár diétában én is a vizet ajánlanám.

2015. márc. 16. 16:15
 3/13 A kérdező kommentje:
vízzel olyan gusztustalan íze van :$ de majd akkor megpróbálom legyűrni vízzel megint :/ köszi a válaszokat ;)
2015. márc. 16. 16:24
 4/13 anonim ***** válasza:
hát ez bizony a férfiak sportja....
2015. márc. 16. 16:41
 5/13 Osynho ***** válasza:

Nem mindegy mivel issza, mivel a gyors felszívódás az egyik oka, hogy edzés után isszuk.

Kérdező: ízesítetlen Myprotein fehérjét ittam, aminek tejes íze volt, ezt vízzel hígítottam, amitől már gyomorforgató, ocsmány lötty lett, ebbe tettem szőlőcukrot, amitől már extrém édesség is jött mellé, utána glutamin, amitől jött hozzá egy kellemes keserű íz is. Na, ezt a koktélt toltam sokáig. Elhiheted, hogy nem a gasztronómiai élvezetek vezéreltek... :D

2015. márc. 16. 16:51
 6/13 anonim ***** válasza:
62%
Tejjel ne igyad lehetőleg. BCAA mehet mellé. A marhaprotein viszont hidrolizált kollagén, mind szemét szutyok cafatokból, porcokból, nyesedékekből áll, ezeket hidrolizálják. Lényegében sima zselatint kapsz, ami jó az ízületeknek, bőrnek, de izomépítésre kevésbé alkalmas. Legalábbis egy tejsavóproteinhez képest.
2015. márc. 16. 17:21
 7/13 anonim ***** válasza:

Nem értem azokat az embereket akinek egy normális fehérjét nem bírnak vízzel meginnni, mert "kellemetlen". Mert ha még ízesítetlen volna, de nem az.

Lassan kezdem tényleg azt hinni, én vagyok nagyon igénytelen...

2015. márc. 16. 18:01
 8/13 anonim ***** válasza:

"Nem mindegy mivel issza, mivel a gyors felszívódás az egyik oka, hogy edzés után isszuk. "

És szerinted neked ebből bármi előnyöd is lesz, hogy (a hasamra ütöttem) 1 órával hamarabb felszívódik?

2015. márc. 16. 18:33
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Lényegében igen. Edzés után van egy 45perces időtartam amikor a fehérje sokkal nagyobb mértékben szívódik fel. A tej viszont egy réteget képez a gyomron ami lassítja a felszívódást, így ha edzés után tejjel iszod, baszhatod ezt a 45 percet!
2015. márc. 16. 18:55
 10/13 anonim ***** válasza:

Lényegében ez hatalmas hülyeség. Persze a tápkieggyártóknak marha jó. Nincs anabolikus ablak. Kész, pont.

Nyilván edzés után azért érdemes bevinni tápanyagokat. De ez nem azt jelenti, hogy az utolsó széria után rohannod kell az öltözőbe letolni a tejsavót.. Több órád van erre.

Sírnom kéne, hogy mennyien hisznek ehhez hasonló bro science dolgokban.

2015. márc. 16. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!