A zabpelyhet mivel tudnám ízesíteni?
Zabkásába belekverni proteint, vagy ízesítheted fahéjjal. Zabpelyhet rakhatod pl natur joghurtba hozzá gyümölcs. Vagy összeturmixolod a zabpelyhet acidofilus tejjel.
Nem feltétlenül kell nyersen enni. Zabkásának elkészítve van jó néhány ízesítési lehetőség.
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__6109..
Zabpehely, beáztatod, rá fahéj, édesítő, zsírszegény kakaópor, kókuszreszelék, akármilyen aroma, Milfina 0.2%-os túró, fehérjepor, tojásfehérje, stb. stb.
Sósan: Tojásfehérjéből készült rántottához kevered hozzá, azt meg már úgy fűszerezed meg pakolod tele zöldséggel, ahogy akarod.
Ha nem csak ízre mész, akkor:
- Ízületekre: kurkuma
- Izomlázra: gyömbér
Egyébként a fahéj pl. növeli a reggeli inzulinérzékenységet, bár nem feltételezem, hogy 5g-ot rávernél a zabpelyhedre...
Nem biztos, hogy neked való ez a dolog ekkora kreativitással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!