Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A zabpelyhet mivel tudnám...

Nemtudomelolvasni kérdése:

A zabpelyhet mivel tudnám ízesíteni?

Figyelt kérdés
Álltalában csak siman nyersen meg vizzel szoktam enni

2015. márc. 11. 17:56
 1/9 anonim ***** válasza:
protein
2015. márc. 11. 17:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:

Zabkásába belekverni proteint, vagy ízesítheted fahéjjal. Zabpelyhet rakhatod pl natur joghurtba hozzá gyümölcs. Vagy összeturmixolod a zabpelyhet acidofilus tejjel.


[link]

2015. márc. 11. 18:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim válasza:

Nem feltétlenül kell nyersen enni. Zabkásának elkészítve van jó néhány ízesítési lehetőség.


http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__6109..

2015. márc. 11. 18:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Zabpehely, beáztatod, rá fahéj, édesítő, zsírszegény kakaópor, kókuszreszelék, akármilyen aroma, Milfina 0.2%-os túró, fehérjepor, tojásfehérje, stb. stb.


Sósan: Tojásfehérjéből készült rántottához kevered hozzá, azt meg már úgy fűszerezed meg pakolod tele zöldséggel, ahogy akarod.


Ha nem csak ízre mész, akkor:

- Ízületekre: kurkuma

- Izomlázra: gyömbér


Egyébként a fahéj pl. növeli a reggeli inzulinérzékenységet, bár nem feltételezem, hogy 5g-ot rávernél a zabpelyhedre...


Nem biztos, hogy neked való ez a dolog ekkora kreativitással.

2015. márc. 11. 20:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim válasza:
Én kakaó- meg karobport szórok bele, meg belekeverek villával szétnyomkodott banánt. De szeretem még almás fahéjasan is, vagy kakaós kókuszosan. Nekem a fehérjepor becsomósodik, ha rakok bele.
2015. márc. 12. 09:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
Utolsó zabkásában csomósodik a protein? Mert én mindig megvárom míg kíhűl kicsit a kása, aztán összekeverem (mert ilyenkor már kicsit bőrös vagy milyen), és ezután fokozatosan szórom bele a proteinport állandó keverés mellett. Kezdetben nekem is csomósodott, de így már nem...persze vannak olyan porok amik nem alkalmasak erre.
2015. márc. 12. 09:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim válasza:
30 dkg zabpehely (kis szemű) 1,5 dl forró vízzel 1 tk sóval összekever 1-2 perc múlva lapos kekszeket formázok belőle és sütőpapíros tepsiben megsütöm, én ezt eszem kenyér helyett nekem bejön :) tehetsz bele sajtot, szezámmagot, szotyit, lenmagot vagy bármit
2015. márc. 18. 20:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
wow ezek nagyon jók, írjatok még :)
2015. márc. 19. 11:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim válasza:
6-os: Én még főzés közben szórtam bele a fehérjeport, akkor valószínűleg ezzel volt a baj. Köszi a tippet, kipróbálom ;-)!
2015. márc. 23. 21:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!