A zabpelyhet mivel szoktátok ízesíteni?
méz az cukor, de egy igen természetes formában.
amúgy én vízzel.
"Természetesen testépítőknek szóló kérdés. Fehérjeporok vagy tömegnövelők nélkül."
Tegyél fel kérdést az autóversenyzőknek is, de a versenyautók kizárásával.
ott a pont. amúgy.. írok most én egy olyat, hogy zsírral edd. valami hússal. azért, mert az emésztési folyamatokat nagyban aktiválja a zsír. jobb enzim kiválasztás indul meg, stb.
egy tisztán szénhidrátból álló reggeli sokkal tovább rohad a gyomorban, halad tovább (ultrahangos vizsgálat, Tojáskönyv)
persze ez most csak egy elmélet, vagy egy dolog amit megosztok veletek. ez is akkor érdemel figyelmet, ha esetleg valami emésztési probléma előfordul, puffadás vagy ilyesmi. ha nem akkor nem kell sokat foglalkozni vele.
amúgy lehet természetes édesítővel tolni a zabot, nyírfa cukorral (xilitol) vagy valami növény nedvével, "stevia".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!