Precsike kérdése:
Miért nem megy le a dagadás? (többi lent)
Figyelt kérdés
1 hete kipróbáltam a street workoutot, viszont másnapra a jobb kezemet nehezen tudtam kinyújtani, fájt is. Szerintem ez a saját hibám volt mert egyből neki ugrottam pár karkörzés után.. nem melegítettem be rendesen. rá 2-3 napra a fájdalom elmúlt és ki is tudtam nyújtani a kezem de még most is be van dagadva és ha megnyomom az alkarom akkor ott marad az ujjam nyoma.. mi lehet ez és mikor eddzhetek újra?
fájdalmat egyáltalán nem érzek már.
2015. márc. 6. 19:42
1/1 anonim válasza:
Ilyen esetben próbáld meg a hidegvizes borogatást 1 kiskanálnyi ecettel, amikor nem leszel társaságban. Masszírozhatod nyugodtan. Mindenesetre jobb, ha vársz legalább 1 hónapot az edzéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!