Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért fáj a mellizmom?

Miért fáj a mellizmom?

Figyelt kérdés
2 napja voltunk szertornázni (tesi érettségire való készülés) korlát valamint gyűrűn gyakorultunk vállátfordulást. Kb másfél órás volt az edzés. Számítottam rá hogy izomlázam lesz, de ennyire még nem volt. A karomban és a mellizmomban van főleg tompa fájdalom és egy kicsit mintha meg is dagadt volna a mellizmom. Néhány napon belül elfog múlni? 18\f

2015. febr. 15. 18:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Sima izomláz. Gondolom már sokszor volt neked is, hiszen aki tesiből érettségizik, annak már előtte 1-2 évvel el kell (általában) kezdenie az edzést, aminek velejárója az izomláz. Pár nap alatt elmúlik. Én ha kijövök a formámból, akkor úgy 4-5 napig van izomlázam, általában meg úgy 2-3.
2015. febr. 15. 19:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Valóban több mint 2 éve edzek már és volt már korábban is komolyabb izomlázam csak most úgy meglepődtem hogy így megdagadt/duzzadt. Köszönöm a választ.
2015. febr. 15. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!