Mellizmomban van egy gödör. Középen a két mell között bevan "horpadva" A mellizmom teteje rendben, az alja is, de középen alig van valami. Mivel edzem?
Lehet: növelj izomtömeget és akkor majd nem lesz gödör.
Nem lehet külön a belső részre edzeni.
Mind a kettőben. Csak próbáltam leírni hogy hol.
Van ugye a kettő között a csont. Az fix. Azon nincs semmi értelem szerűen.
De a csont mellett mind2 oldalt van egy olyan rész ahol szinte semmi izom. A mellizmaim alja, külső fele és teteje rendben. De középen, közelítve a középső csontig a két mell között egyre laposabb. Majd belefér a tenyerem a kráterbe... :D
És ha az nem akar segíteni?
Mert nem akar. Kicsit tömegeltem, nem sokat. De mellem egészen felvette a formáját. Mellizom forma. Kivétel hogy a kráter semmi nem változott, csak körötte minden, így még látványosabb lett... :D
Hát ha nem sokat tömegeltél, akkor nincs még mit várni. Rendes izomtömeg 4-5 év alatt lesz rajtad, nem pár hónap.
És amúgy is ennyit tudsz tenni, a genetika sajnos behatárolja az embert.
A csudába... :D Nem szándékozom 4-5 évnyi tömegelést. Nem szeretnék olyan nagy lenni. Hátráltat a sportban.
Hát, azért köszönöm! Köszönöm az időtök erőtök! A legjobbat!
Én meg edzek mellre, kitudja.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!