Ti mennyire hajtjátok meg magatokat edzésen?
Az normális, hogy edzés végén már köpni nyelni nem tudok, kb két órát fekszem mire helyrejövök, semmi erő nincs a tagjaimban, állandóan álmos és fáradt vagyok, két napig alig tudom felakasztani a kabátomat afogasra, és még a zoknimat se bírom állva felvenni?
Heti három teljes testedzésem van, a nagy izomcsoportokra kettő gyakorlat, a kicsikre egy megy, mindenből három sorozat. Mire helyrejönnék, addigra ott a következő edzés, és kezdődik elölről....
Borzasztó kimerítő, kezd elszállni a motivációm, nagyon nehezen veszem rá magam , hogy egyáltalán nekiálljak. Emiatt egyre többször kimarad egy-egy edzés, három hete már csak heti kétszer csinálom.
Szerintetek? Mit tegyek?
Utolsó én se nagyon értem.
Nyújtást, bemelegítést csinálom. Tömegnövelő étrendem van, sok zöldség, és rost, vitamint is szedek, fejlődök, minimálus zsírosodással, szóval a kaja szerintem jó.
Az edzês kb egy óra, kicsit talán több. bemelegítésnek hasazás, hátra mellre két gyakorlat, lábra három, plussz vádli, a többire egy gyakorlat megy. Gyakorlatonként három sorozat, 8-12 ismétlés. Aztán fehérje- ch turmix és haldoklok :) Aerobozni nem szoktam.
Ráadásul otthon edzek, mégcsak nem is teremben. Pihenőidő a gyakorlatok között nem nagyon van, max annyi, hogy két szett között megisok egy pohár vizet, átszerelem a súlyokat, szuperszetteket csinálok, pl bicepsz- tricepsz, hát-váll, guggolás-kitörés, fekvőtámasz-tolódzkodás.
Röviden valahogy így csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!