Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Alvás előtt 2 órával még...

Alvás előtt 2 órával még lehet barna rizst enni? Edzés utánról van szó

Figyelt kérdés
2015. márc. 6. 06:14
 1/6 A kérdező kommentje:
Vagy csak a napi mennyiség számít?
2015. márc. 6. 06:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Fél 9-kor ettem edzés után. És fél 11-kor aludtam el. Edzés után csak kajáltam. Nincs fehérje és szénhidrát porom. Barna rizs+csirkerizs+csirkét ettem.
2015. márc. 6. 06:34
 3/6 anonim ***** válasza:

--gömb--

Miért ne lehetne?

Valóban az összmennyiség számít, feltételezve egy reális elosztást.

Erre pedig szükség is van (mármint az edzés utáni tápanyagbevitelre), akkor is, ha éjfélkor edz az ember.

Vannak, akik nem esznek/isznak turmixot edzés után, mondván, hogy ennek pozitív hormonális hatásai vannak. Én nem gondolom, hogy összeségében véve jól jár ezzel az ember.

2015. márc. 6. 07:36
 4/6 A kérdező kommentje:
Én se turmixozok. Csak sima csirke+rizs.
2015. márc. 6. 07:47
 5/6 anonim ***** válasza:

--gömb--

Az gyakorlatilag mindegy. A turmixot a gyorsabb felszívódás miatt szokás inni, de ennek nincs komoly jelentősége.

2015. márc. 6. 08:13
 6/6 Szintiszoli123 ***** válasza:

Alapvetően az összbevitel számít, de van/lehet még néhány tényező.

Kéne, mennyi az a barna rizs, hogy mennyi a napi össz Ch beviteled, hogyan osztod ezt el edzésnapon, különös tekintettel az edzés környékére (mennyit eszel edzés előtt, mi megy még edzés után lefekvésig), hány kiló vagy, mekkora a testzsír%-od (inzulinérzékenység miatt).

2015. márc. 6. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!