Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Barna rizs vagy fehér rizs?

Barna rizs vagy fehér rizs?

Figyelt kérdés
Illetve Ti szoktatok fehérjéből csinálni édességet? Az "tiszta" ugye, nem számít félreevésnek?
2015. jan. 13. 22:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Én személy szerint karfiolrizs vagy fehér rizs párti vagyok. Fogok venni tojássárgája port fehérjének, abból fa.sza kis édességeket és turmixokat fogok keverni :)
2015. jan. 13. 23:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Megszerettem a barna rizset, de még mindig gyűlölöm, hogy milyen sokáig fő..
2015. jan. 13. 23:08
 3/9 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat.

Tojassargajaporban nincs sok zsir?

Am olyan feherjere gondoltam amiben 4g ch es 2,5 zsir van 35 gban

2015. jan. 13. 23:14
 4/9 anonim ***** válasza:

De, részben esszenciális zsírsavak, és zsírban oldódó vitaminok.

Miért, barna/fehér rizsben meg nincsen sok ch? :)

2015. jan. 13. 23:22
 5/9 A kérdező kommentje:
De persze hogy van csak kerdeztem :D
2015. jan. 13. 23:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Személy szerint semmi problémám a zsírral. A szénhidráttal sem, csak azt nem tartom nagy mennyiségben egészségesnek, de mondjuk tök mindegy én mit minek tartok, ma csokit ettem ami cukros zsír, úgyhogy..
2015. jan. 13. 23:46
 7/9 anonim ***** válasza:
55%

Fehér rizst eszek. Barna jobb mert tobb benne a mikrotápanyag és rost de nem olyan finom és ugy nem lehet étrendhez tartani magad hogy nem szereted az ételeket.

Nem szoktam édességet csinálni.

Nem a tisztaság határozza meg hogy jó e az étrended vagy félreszel e.

Ha jol be vannak állitva a kaloriak es a makrotapanyagok részben "nemtiszta" kajákkal egyutt de ezt felrugod es bezabálsz csak "tiszta" kajákkal az ugyanugy félreevés

2015. jan. 14. 02:09
 8/9 anonim ***** válasza:

sok cikk van erről, hogy melyik a jobb. általánosságban a barnába könnyű belekötni, a fehérbe nehezebb. ezért terjedt el jobban a fehér. olvasgass utána, és döntsd el, hogy melyik érvrendszernek hiszel, vagy ha annyira nem tartod kardinálisnak, akkor ameliyket jobban szereted.

én szoktam olyan (fehér) rizst főzni, hogy teszek a vízbe steviát, és szórok bele pl mákot, vagy kókuszt. sztem nagyon finom. meg néha belefér még egy kis tej is, ha már puhára főzted. ez sztem nem gázos egyáltlaán (jó, tejjel azért tényleg csak ritkán). meg ugyanezt szoktam zabpehellyel, azt még jobban szeretem.

2015. jan. 14. 08:35
 9/9 A kérdező kommentje:
Mindenkivel zöld pacsiztam srácok!! :) Kössz!
2015. jan. 14. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!