Barna rizs vagy fehér rizs?
Koszi a valaszokat.
Tojassargajaporban nincs sok zsir?
Am olyan feherjere gondoltam amiben 4g ch es 2,5 zsir van 35 gban
De, részben esszenciális zsírsavak, és zsírban oldódó vitaminok.
Miért, barna/fehér rizsben meg nincsen sok ch? :)
Fehér rizst eszek. Barna jobb mert tobb benne a mikrotápanyag és rost de nem olyan finom és ugy nem lehet étrendhez tartani magad hogy nem szereted az ételeket.
Nem szoktam édességet csinálni.
Nem a tisztaság határozza meg hogy jó e az étrended vagy félreszel e.
Ha jol be vannak állitva a kaloriak es a makrotapanyagok részben "nemtiszta" kajákkal egyutt de ezt felrugod es bezabálsz csak "tiszta" kajákkal az ugyanugy félreevés
sok cikk van erről, hogy melyik a jobb. általánosságban a barnába könnyű belekötni, a fehérbe nehezebb. ezért terjedt el jobban a fehér. olvasgass utána, és döntsd el, hogy melyik érvrendszernek hiszel, vagy ha annyira nem tartod kardinálisnak, akkor ameliyket jobban szereted.
én szoktam olyan (fehér) rizst főzni, hogy teszek a vízbe steviát, és szórok bele pl mákot, vagy kókuszt. sztem nagyon finom. meg néha belefér még egy kis tej is, ha már puhára főzted. ez sztem nem gázos egyáltlaán (jó, tejjel azért tényleg csak ritkán). meg ugyanezt szoktam zabpehellyel, azt még jobban szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!