Mi a véleményetek erről a srácról? 40 nap alatt szteroiddal? Összezsugorodik a töke meg ki tudja milyen mellékhatása van.
Figyelt kérdés
2015. febr. 26. 16:24
2/8 anonim válasza:
Mi a lényege ennek a kérdésnek?
40 meg 90 nap alatt még szterodiokkal se hozható ilyen alappal ez a fizikum..
3/8 anonim válasza:
A videó alatt az van hogy steroid free, tehát szteroidmentesen. De még szteroiddal sem lehet elérni ilyet 40 nap alatt. Másrészt pedig látszik hogy a srácnak igen komoly erőnléte van. 40 nap alatt (sőt, még 40 hét alatt) senki nem tesz szert ilyen komoly erőnlétre. Ebbe sok év munka van.
4/8 A kérdező kommentje:
Tuti kox.:D
Ennek az az értelme,hogy a sok emberke elhiszi,h ezt tette magával? m ő? szuperhős? :D :D :D
átverés gondolom..
mivel YOUTUBEN ENNYI EMBER MEGNÉZTE....PARTNER LETT :D
EBBŐL VAN PÉNZ+HÍRNÉV XD
2015. febr. 26. 16:47
5/8 anonim válasza:
a videó nem az izom felpakolásáról szól, hanem arról, hogy 40nap alatt 23% testzsírról lement 9%-ra... az izomzat eleve megvolt... tehát, hogy 3.6kg ot leadott hetente... ami húzós de nem lehetetlen...
6/8 anonim válasza:
Ezt én is megcsináltam már. Kb 40-50 nap alatt, szetroid nélkül, diétával, edzéssel, egy picit jobb genetikával elérhető.
7/8 anonim válasza:
Mellesleg, a szteroidtól összezsugodorhatnak a heréi, ez tény, de nem feltétlen történik meg. Én is ellene vagyok, mert nagy a kockázat, de mítosz, hogy feltétlen tönkre is tesz. A legtöbben (akik normálisan, orvos által felügyelten, kúraszerűen használják) megússzák különösebb gond nélkül.
8/8 anonim válasza:
Ezt lazán meg lehet csinálni naturálban... Ha lenne egy kis szemed hozzá és nem csak leszólni akarnád feltűnne hogy már a 'before' képen is megvolt nála az izomtömeg csak leszálkásított + a fény és a szögek nagy úr:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!