Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Orvosilag van e káros mellékha...

Orvosilag van e káros mellékhatása a szivre nézve ha ugyanarra az izomcsoportra edzek többet?

Figyelt kérdés
Mondjuk nyakból nyomást csinálok 3X8-at rúddal, majd ülve kézisúlyzókkal 3X8-at, majd gépen szintén 3X8-at?

#szív #izomcsoport túledzés
2015. jan. 6. 17:40
 1/5 anonim ***** válasza:
én szivbetegen csinálom,operáltak is, és még mindig élek.
2015. jan. 6. 17:43
 2/5 A kérdező kommentje:

bátor vagy de azért óvatosan!

A kérdés az, hogy ugyanarra az izomcsoportra egy edzésen lehetséges e mondjuk 3 gyakorlatot végezni az átlag 1 helyett most én ezt csinálom

2015. jan. 6. 17:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem vagyok szakértő szóval SZERINTEM annyi,hogy igy túledzed.. én pl a fekvenyomást úgy oldom meg,hogy egyik héten kézi sulyzóval,másik héten rúddal.. és igy tovább van amikor keverem őket de akkor is maximum 2 gyakorlat kis ismétlés szám nagy súly,kis pihenőkkel.

PL egyik héten fekvenyomás rúddal,tárogatás áthúzás,fekvenyomás ferde padon rúddal

másik héten fekvenyomás kézivel,fekvenyomás ferde padon kézivel,áthúzás,tárogatás,csigás összehúzás stb stb

DE lehet hülyeséget mondtam neked,várj még másokra is.

2015. jan. 6. 17:59
 4/5 A kérdező kommentje:

igen, a normál edzés változatos mondjuk egy válledzés is ilyen

Például normálban edzünk az első részre utána oldalsó részre majd a hátsó részre

Köszönöm a választ, várom a többi hozzászólót is akár ha van képzett orvosokat is a témában!

2015. jan. 6. 18:04
 5/5 anonim ***** válasza:

A szívre biztosan nincs, ha amúgy egészséges.

Annyi van, hogy az adott izom jobban fejlődik, ha tud regenerálódni (más kérdés hogy ezt nehéz vagy esetleg nem is lehet megoldani), ha nem tud, akkor pedig alulfejlett lesz.

2015. jan. 6. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!