Testépítők miért eresednek ki?
Figyelt kérdés
Már egy ideje edzek de még nem látszódtak az erek most még tömegelek de már eléggé látszik félek mi lesz ha leszálkásítok. Ha egyszer ki eresedtem mindig olyan maradok ? Bocs az értelmetlen kérdést de nem értek ehhez. Köszi ! amúgy nálatok is ez a helyzet? Még egyszer előre is köszi a válaszokat!2015. febr. 25. 21:22
1/4 anonim válasza:
Az átlag emberek is eresek csak rajtuk nem látszik. Az alacsony testzsírtól jön eló. Hát reménykedj benne, hogy mindig eres maradsz másképp elér szarul járnál.
2/4 anonim válasza:
Mert a megnövekedett izmok táplálásához nagyobb mennyiségű vér szügséges.
3/4 Tyler913 válasza:
Az erek megvannak most is,csak takarja őket a zsír. Ahogy leszálkásodsz,bizonyos testzsírszázalék alatt előjönnek. Edzés hatására szerintem meg is vastagodhatnak valamennyire,bár nem vagyok orvos.
Szerintem ne parázz emiatt,ha izmos és eres vagy,az a jó kondi jele. Naturálban meg nem tudsz annyira alacsony testzsírra lemenni,hogy így nézz ki:
szóval no para :)
4/4 anonim válasza:
Bőr vastagságától is függ, és valakinek pl nem fut olyan sok ér a bőre alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!