Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » HI TEC NUTRITION WHEY C-6?

HI TEC NUTRITION WHEY C-6?

Figyelt kérdés
Kinek mi a tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Leginkább hatásilag érdekelne a dolog utána az íz!!

2015. febr. 24. 21:57
 1/8 HarciCsiga ***** válasza:
Vanilliasnak hanyas ize van amugy meg jo fele
2015. febr. 24. 22:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Az epresnek is hányás íze van. Életem legrosszabb ízű fehérjéje.
2015. febr. 25. 07:36
 3/8 tap bela ***** válasza:

A WheyC6 egy whey alapú, koncentrátum/izolátum/hidro/ hozzáadott elés sok BV értéket, felszívódást stb. segítő anyaggal.

Természetes, hogy amibe nem tesznek hozzáadottan cukor valamelyik verzióját, ízfokozó adalékanyag döppinget, ráadásul még, de ezt hagyjuk annak azon fehérjék amelyek pluszben hidrot/ ecdysteront tartalmaznak, azoknak nem egy csoki-trüffel-habos-babos nyám-nyám ízű fehérje lesz.

El kell dönteni, hogy fehérjét szeretnél ,inni vagy cukorhalmazt.

Egyébként a wheyc6 íze kitünő. Nekem az émelygősöktől van hányásom.

2015. febr. 25. 11:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Neked az epres whey c6 kitűnő ízű? Az oké, hogy számít a beltartalom, de pár év után rájön az ember, hogy az íz se elhanyagolható. Meg kell találni a középutat. Én se fogyasztok cukorkupac fehérjét. pl. basicwhey-t.
2015. febr. 25. 16:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Nagyon jó fehérje, jó az ár-érték aránya, az összetétele, és nekem az íze is bejött nagyon.
2015. febr. 27. 16:05
 6/8 A kérdező kommentje:
Amúgy valaki kóstolt már ízsítettlen fehérjét (Stillmass) arra gondoltam veszek azt s én fogom kakaóval ízesíteni...
2015. febr. 27. 22:00
 7/8 tap bela ***** válasza:

Kedves Ismeretlen, mert még nick név sincs .....

ezt írod:

"

Én se fogyasztok cukorkupac fehérjét. pl. basicwhey-t.

"

a Basic whey összetétele, amit a gyártó ír:

63% fehérje

23% szénhidrát

4% zsír

Adagonként (30g) van 7g szénhidrát melyből cukor 6,5g.

Összetétel:

Ultrafiltrated whey protein concentrate, dextrose, cocoa powder (10-12%), taurine, flavoring (chocolate), L-glutamine, artificial sweeteners (acesulfame K, sucralose), thickener (xanthan gum).

A leírás szerint a második legtöbb benne a dextróz.

Nem tudom kinek milyen tanulmányi ismerete van a dextrózról?!?!?!

Az biztos a dextróz, nem eszenciális amino?!?!?!

Vagy tévedek.

2015. febr. 28. 10:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Most lényegében mi a bajod az írásommal?

Én azt írtam, hogy a basic whey rossz fehérje és én nem fogyasztok ilyen fehérjét. Nem csak a dextróz tartalmával van baj, hanem az árával és a taurin tartalmával is. A gyártók előszeretettel nyomják fel a fehérjeszázalékot taurinnal.

2015. febr. 28. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!