Ha elkezdem a fegyencedzést akkor az első lépéstől kell?
Figyelt kérdés
Tehát ha megy 50 rendes fekvő, akkor is a falnál kezdjem el nyomni?#Danabol #Fegyencedzés #Arnold #Jay Cutler #Street Workout #Paul Wade a király #Calistenic Kingz #Gettópatkány
2015. febr. 24. 14:18
2/8 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdem, mert sokan elkezdik például a falnál a fekvőt a kivitelezés meg a koncentráció miatt. Viszont nyilván nem fejlődnék vele túlzottan.
2015. febr. 24. 14:27
3/8 A kérdező kommentje:
Meg még annyit kérdeznék, hogy szabad-e súlyt használni? Mert 80-100 kilóval tudok guggolni, gondoltam felhasználom ezt az előnyt és használok súlyokat is, de Wade úr ezt ellenzi.
2015. febr. 24. 14:30
4/8 anonim válasza:
én nem csináltam soha a fegyencet, a testvérem tolja, onnan ismerem. szerintem simán kezdheted arról a szintről, ami megy nem kell mindenáron a legelejétől.
azt meg soha nem értettem, hogy miért kell elszeparálni a súlyzós és a saját testsúlyos edzést. és főleg, miért kell fikázni a másikat. szóval, úgy csináld, ahogy neked jól esik. én pl kondizok, de igyekszem minél több saját testsúlyos gyakorlatot is csinálni. úgy csináld, ahogy neked bejön.
5/8 anonim válasza:
Nyugodtan használj súlyokat, ne hidd el a sok f.aszságot ami a könyvben le van írva... Maga az edzés része jó, a többit ignoráld, csak a marketing miatt lett így megírva. Kellenek neked a súlyok, jó lesz úgy.
6/8 A kérdező kommentje:
Oké, köszi, akkor kezdem ahonnan megy és használok súlyokat is.
2015. febr. 26. 21:39
7/8 anonim válasza:
a könyvbe világosan le van írva, h nem számítz milyen edzett vagy, midneki az alapokkal kezdje, az első szintektől, perzs csak ha sérülések nélkül akarod megúszni
8/8 A kérdező kommentje:
Már mindegy. Elkezdtem és nem sérültem meg. Nem tudom hogy sérülnék meg ha be vagyok melegítve, meg megvan a megfelelő erőszint és nem erőltetem túl.
2015. márc. 23. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!