Legdietasabb edesseg, nassolnivalo?
Az az igazsag hogy tavaly aprilisban kezdtem el az edzest es a helyes taplalkozast. Ment le zsir jott izom, a szokasos effektusok megvoltak. Ahogy akartam szinten tartottam a dokgokat. Egeszen karacsonyig birtam a 0 felrekajalast, tenyleg csak tisztan ettem semmi szemet. Azota is figyelek de sajnos heti 1 de inkabb 2 alkalommal ramjonnek falasi rohamok is. Hihetetlen oromet okoz az eves, az hogy nem kiszamolt kajat eszek csak tolom, ez sajnos kkifejezetten az edessegekre igaz.
Segitenetek par otlettel recepttel hogy mit tudnek ilyenkor enni, kesziteni hogy ne legyen akkora gaz?
Készítsd el a kedvenc süteményeidet: kókuszzsírral, édesítővel, zablisztel és fehérjeporral.
A net is tele van receptekkel, beírtam még magyarul is dob ki egy rakatot. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!