Mik a legjobb nassolnivalók kevés kalóriával?
Figyelt kérdés
2015. febr. 3. 18:28
1/4 anonim válasza:
Én önmagában csemegeubit szoktam rágcsálni. Finom!(:
2/4 anonim válasza:
gyümölcsös vizes jégrém édesítővel,
natúr joghurt mandarinnal,
saját készítésű túrórudi cukormentesen,
citromos, édesítős tejföl,
savanyú gyümölcsök
tojáshab édesítővel, esteleg feltuningolva málnával
cukormentes madártej - soványtejből
gyümölcsleves, kompót, mind cukormentesen
tegnap ilyet csináltam tök jó lett: 4 kisebb savanyú alma kockákra vágva, 1 kanál utifűmaghéj, 3 kanál édesítő, fahéj és 1 dl víz, bele egy tepsibe, és megsütöttem, olyan lett, mint az amerikai almás pite belseje, jó sok idő kellett neki, mikróba nyilván tök gyorsan elkészül, csak nekem az még nincs :/
3/4 anonim válasza:
Saláta, vágj össze uborkát, salátát, répát, káposztát, retket, paprikát keverd össze és finom lesz, én is szoktam ilyet csinálni de ha gondolod csinálj rá valami szószt vagy öntetet.
4/4 anonim válasza:
banán, alma, körte, cseresznye, meggy, gránátalma, eper, pomelo ezek mind finomak, egészségesek és nem hiszem hogy meghíznál tőle :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!