Ha edzéstervet váltok már akkor fogok szálkásodni?
Váltani sose hülyeség, inkább magában a koncepcióban látok hibát. Szuperszettekben gondolkodni jó dolog, de csak arra ráállni nemigazán. Szerintem csempézd bele nyugodtan az edzéseidbe, de ne arra alapoz.
Maga a szuperszet egy intenzívebb edzésforma, tehát lehet energiaigényesebb is, de ezt így konkrétan kijelenteni nem merném.
Én nem tanácsolnám csak a szuperszettek használatát se tömegeléskor , se szálkásításkor. Viszont feldobhatja az edzéseidet. Hogy most épp a szálkásítás jön, és gyakran hallanni, hogy ilyenkor ugyanúgy kell edzeni, mint tömegeléskor, az leginkább azoknak szól, akik azt hiszik, a szálkásítás a magas ismétlésszámú edzést jelenti. Nálad szerintem ez a veszély nem fenyeget. Nyugodtan változtathatsz az edzésen ha akarsz, viszont heti több edzés ne legyen, és ne most akarj súlyokban és erőben fejlődni. Nem azt mondom, hogy szálkásításkor lazán kell venni a dolgokat, de ne hajsd magad agyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!