Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mikor érdemes a súlyzó súlyát...

Mikor érdemes a súlyzó súlyát növelni?

Figyelt kérdés
Ezt úgy értem, hogy milyen sorozat elérésénél érdemes növelni a súlyt?
2015. febr. 19. 20:29
 1/7 anonim válasza:
háááát őőő nem tudom :)
2015. febr. 19. 20:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Többféle edzés van, én 5x5 erőemelésnél hetente emeltem minden súlyt.
2015. febr. 19. 20:36
 3/7 anonim ***** válasza:

1) Ha elbírod.

2) Ha az ismétlésszám növelése már nem fér bele az idődbe.

Megjegyzemnem muszály erőltetni a súlyok növelését, egy idő után elég ha szintentartod.

2015. febr. 19. 20:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Egy másik kérdésnél azt olvastam, hogy az ismétlésszám növelése egy idő után már nem ér sokat, ezért kérdeztem.
2015. febr. 19. 21:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Ezt neked kell érezni.Ha már nem annyira megerőltető akkor növelheted a súlyt,de ne túl sokat
2015. febr. 19. 21:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Az igaz, hogy egy bihonyos ismétlésszámot már felesleges növelni. De több sorozatot beiktatni még nagyobb hülyeség. Ilyenkor jön a súlynövelés.
2015. febr. 19. 21:12
 7/7 Pörölyfej Béla ***** válasza:
Ha átlag módon edzel és megy az adott súllyal 3x11 ismétlés. 11 ismétlésnél egy súly már könnyű. Persze nincs kőbe vésve, edzhetsz te 25 ismétléssel, a lényeg, hogy legyen benne kihívás és az, hogy elég megterhelő legyen az 10, akár 25 ismétlés.
2015. febr. 20. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!