Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Aranyér deadlift után?

Téékáá kérdése:

Aranyér deadlift után?

Figyelt kérdés

25 éves férfi vagyok és sajnos egy jóizü deadlift-ezés után bizony másnapra kicsücsült egy borsononyi nagyságú aranyér.Valaki tapasztalt már ilyet?gondolom ezentúl minden lábedzés után 2-3 napig nem fogom leülni...?

Valójában meddig lehet ezt húzni, sportol valaki aktivan aranyérrel, vagy megkell operálni?

2015. febr. 19. 12:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Vegyél Reparont, csodákra képes! Ha nem nagyon durva a dolog, akkor szinte azonnal használ!

Nekem is van aranyerem, de edzéstől nem szokott előjönni, bár az erőlködés nem tesz neki jót, de nekem a deadlift jellegű erőlködéstől még soha nem jött ki.

Már bocsi de nem fáztál fel, vagy nem volt szorulásod? Attól már inkább elképzelhető.

2015. febr. 19. 12:31
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát a felfázás esetleg mert beázott a csizmám pár napja, de szorulásom nem szokott lenni.Ma még nem de holnap megprobálok újra edzeni és meglátjuk h viselkedik, mert elég jól lecsillapodott, de mondjuk ha nagyobban köhhentek érzem h kicsit megduzzad :D...ebből gondolom h ha belefeszülök újra a sulyba akkor megint előjöm...kicsit letörte a szarvamat, pont post kezdtem keményebben edzeni lábra :( köszi a választ ha megint elöjön akkor kipróbálom a kenöcsöt
2015. febr. 19. 13:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Amíg nem múlt el, addig ne erőltesd, mert rosszabb lesz. Inkább kezeld ki rendesen. Nagyon rossz állapotba erülhetsz ha nem gyógyul meg, én is csak hajszállal úsztam meg a műtétet.

Amúgy nem kenőcs :) Akkor is jó, ha érzed, hogy ki akar jönni, egyet elhasználsz és elmúlik.

2015. febr. 19. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!