Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Megálltam a fogyásban, mit...

Megálltam a fogyásban, mit lehet tenni? Részletek lent.

Figyelt kérdés

30 éves nő vagyok, 72 kg-ról indulva sikerült leadnom 12-t, most vagyok 60 kg .

Ezt kb 7 hónap alatt sikerült elérnem, szigorúan betartott szálkásító diétával, heti 4-5 aerob edzéssel és heti 1 súlyzós edzéssel. Minden aerob és edzés előtt L-karnitint is szedek.

Viszont kb 2 hónapja stagnálok, tehát 60 kg-ról nem akar további csökkenni a súlyom, pedig ugyanúgy betartok mindent, a mozgás is változatlan.

Mi lehet a gond? Más is járt már így? Mit lehet csinálni?

2015. febr. 16. 16:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem valamit elnezel az etrendben. 7 honap alatt a 12 kilo viszonylag keves.
2015. febr. 16. 17:05
 2/9 A kérdező kommentje:

Mire gondolsz? 2 g fehérje és 0,5-1 g a szénhidrát.

Mivel mindenhol azt olvasom, hogy akkor jó a fogyás, ha heti 0,5-1 kg megy le, így szerintem a 12 kg annyira nem rossz fél év alatt. De mindegy is, mert ennyi és kész, ez már lement, így nem ez a kérdés, hanem, hogy mit lehet tenni, ha megáll a fogyás.

2015. febr. 16. 17:10
 3/9 A kérdező kommentje:

Elsősorban hozzáértők véleményét várnám, köszönöm!

Magával az eddigi fogyás ütemével meg vagyok elégedve, mert így legalább nem úgy nézek ki, mint akik 2 hónap aaltt fogynak 10 kg-ot és úgy néznek ki utána, mint egy kilyukadt tejeszacskó.

2015. febr. 16. 17:14
 4/9 anonim ***** válasza:

Ilyen keves szenhidrattal meg mindig keves a 12 kiló raadasul nem is alltal volna meg a fogyasban.

Zsírbevitel?

Vitamin? Víz?

2015. febr. 16. 17:38
 5/9 anonim ***** válasza:

Miután pont ugyanolyan az étrended és a mozgás is így ami tortent az az hogy új szintentartó mennyiséged lett, hiszen fogytál 12 kg-ot.

sajnos 60 kg-osan meg kevesebbet kell enned hogy tovább fogyhass

2015. febr. 16. 18:31
 6/9 A kérdező kommentje:
Értem, tehát csökkentem kell az étel mennyiséget? Fehérjében akkor le kell mennem már 2 g alá, akkor ez nem gond?
2015. febr. 16. 18:46
 7/9 kovpet ***** válasza:
Milyen magas vagy és hány százalék most a testzsírod? Nem biztos, hogy lejjebb kell menned.
2015. febr. 16. 19:35
 8/9 anonim ***** válasza:

Én nem feltétlen csokkenteném tovább.

Pl miért csak 1 sulyzos edzesed van?

2015. febr. 16. 19:37
 9/9 anonim ***** válasza:

Semmiképp nem csökkenteném a ch-t, de a fehérjét sem. Esszenciális zsírsavak is legyenek az étrendben, halolaj kapszula és egy teáskanál lenmagolaj megteszi.

Azt csinálnám a helyedben, hogy 1 aerob edzést kicserélnék súlyzósra, majd ha nem indul el/megint megáll a fogyás még egyet kicserélnék.

Súlyzós edzés legyen intenzív és teljes test edzés, valamint azért bukásig ne menj el.

2015. febr. 16. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!