Megálltam a fogyásban, mit lehet tenni? Részletek lent.
30 éves nő vagyok, 72 kg-ról indulva sikerült leadnom 12-t, most vagyok 60 kg .
Ezt kb 7 hónap alatt sikerült elérnem, szigorúan betartott szálkásító diétával, heti 4-5 aerob edzéssel és heti 1 súlyzós edzéssel. Minden aerob és edzés előtt L-karnitint is szedek.
Viszont kb 2 hónapja stagnálok, tehát 60 kg-ról nem akar további csökkenni a súlyom, pedig ugyanúgy betartok mindent, a mozgás is változatlan.
Mi lehet a gond? Más is járt már így? Mit lehet csinálni?
Mire gondolsz? 2 g fehérje és 0,5-1 g a szénhidrát.
Mivel mindenhol azt olvasom, hogy akkor jó a fogyás, ha heti 0,5-1 kg megy le, így szerintem a 12 kg annyira nem rossz fél év alatt. De mindegy is, mert ennyi és kész, ez már lement, így nem ez a kérdés, hanem, hogy mit lehet tenni, ha megáll a fogyás.
Elsősorban hozzáértők véleményét várnám, köszönöm!
Magával az eddigi fogyás ütemével meg vagyok elégedve, mert így legalább nem úgy nézek ki, mint akik 2 hónap aaltt fogynak 10 kg-ot és úgy néznek ki utána, mint egy kilyukadt tejeszacskó.
Ilyen keves szenhidrattal meg mindig keves a 12 kiló raadasul nem is alltal volna meg a fogyasban.
Zsírbevitel?
Vitamin? Víz?
Miután pont ugyanolyan az étrended és a mozgás is így ami tortent az az hogy új szintentartó mennyiséged lett, hiszen fogytál 12 kg-ot.
sajnos 60 kg-osan meg kevesebbet kell enned hogy tovább fogyhass
Én nem feltétlen csokkenteném tovább.
Pl miért csak 1 sulyzos edzesed van?
Semmiképp nem csökkenteném a ch-t, de a fehérjét sem. Esszenciális zsírsavak is legyenek az étrendben, halolaj kapszula és egy teáskanál lenmagolaj megteszi.
Azt csinálnám a helyedben, hogy 1 aerob edzést kicserélnék súlyzósra, majd ha nem indul el/megint megáll a fogyás még egyet kicserélnék.
Súlyzós edzés legyen intenzív és teljes test edzés, valamint azért bukásig ne menj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!