Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit lehet tenni az ízületek...

Mit lehet tenni az ízületek védelméért?

Figyelt kérdés
nem fájnak (nagyrészt) de "recsegek ropogok".na gondolom 10-20év múlva ebből komoly gond lesz.most 22 vagyok.mivel lehet védeni őket,javítani az állapotukon?
2015. febr. 15. 17:18
 1/8 A kérdező kommentje:
főként az érdekelne milyen praktikák vannak vagy ételek amik fogyasztása jót tesz az ásványi anyagok vitaminok miatt.
2015. febr. 15. 17:29
 2/8 Dogmatix91 ***** válasza:
Nekem is ropognak a térdeim. Igazából annyira nem foglalkozom vele. Van térdvédőm, évente lenyomok 1-2 ízületvédő kúrát és ennyi. Orvos szerint minden rendben. Az alapos bemelegítésen kívül nem tudok vele mást csinálni. Figyelj a gyakorlatok helyes végrehajtására és ha fosol akkor kerüld az ízületnyíró gyakorlatokat.
2015. febr. 15. 17:40
 3/8 anonim válasza:
Hát ahogy az előző válaszoló is írta fontos a kivitelezés ha gyakorlatokat végzel, de amúgy a "recsegés ropogás" az úgymond teljesen normális, meg ezek a durva talajt is kiváltja pl.: futásnál betonon, edzésen szintúgy stb..
2015. febr. 15. 18:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Megfelelő hidratálással,vagyis legyen meg 20 kilónként az 1 liter napi folyadék bevitel.Megfelelő edzés,hogy az izomzat is tudja segíteni az ízületi munkát.Évente pár glükozamin kúra és a tej és tejszármazékok kiiktatása az étrendből.
2015. febr. 15. 21:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez utóbbi hogy gondolod ezt ? Én a folyadékfogyasztás híve vagyok,de napi 4 liter folyadékot nem tudnék meginni.(súlyom alapján)Mondjuk kb.2-t viszont simán megiszok.
2015. febr. 16. 13:53
 6/8 Dogmatix91 ***** válasza:
Pedig illene meginni annyit.
2015. febr. 16. 15:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Megpróbálom ,,mondjuk egy hétig,csak wc-t nem tudom hol találok olyan sűrűn.A 4 liter elfogyasztása azt jelenti,hogy kb. fél óránként kell mennem wc-re és ez nehezen kivitelezhető.
2015. febr. 17. 07:56
 8/8 Dogmatix91 ***** válasza:
Gyorsan hozzászokik a szervezet. Arra figyelj, hogy ne egyszerre igyál 1-2 litert :)
2015. febr. 17. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!