Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért mondják kreatin szedését...

Miért mondják kreatin szedését illetően, hogy az elején "nem kell ellőni a puskaport"? Később már nem fogsz tőle fejlődni vagy mi?

Figyelt kérdés
0,5-1 év után már lehet, nem ? elvégre többször is lehet venni.
2015. febr. 15. 14:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Mert a szervezet amikor elsőnek találkozik vele akkor jobban reagál rá.
2015. febr. 15. 15:29
 2/3 A kérdező kommentje:
de mégis mennyivel jobban ?
2015. febr. 15. 16:39
 3/3 anonim válasza:

Sokkal jobban :DD

Én amikor először szedtem kreatint hirtelen gyrapodtam kb 3 kilót, ami amúgy nemhinném, hogy feltétlen izom volt, de az izmaim alakja jolnézett ki tőle, a strandozáshoz elég volt :DD

De amúgy a kreatint kúra szerűen szokták csinálni,

és egy huzamos kihagyás után szerintem megint elég jo eredményeket lehet vele elérni (nálam kb 1,5-2 kilo gyarapodás volt tőle), bár szerintem a kreatin az leginkább illuzió rengeteg nedvességet tart meg az izmaidba amire még rá is segíthetsz L-Arginine-nel.

De szerintem nem ennyire szigorú a dolog :) Inkább az van a háttérbe, hogy ha már amúgy is jó izomméreted van amit már nehezen növelsz tovább és arra képzel egy kis "lufit" mégjobban nézel ki... :D

2015. márc. 8. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!