Hagyjam félbe a kreatin szedését?
Figyelt kérdés
Most kezdtem el szedni kreatint.Csak most beiratkoztam kresztanfolyamra is,így nem tudok normálisan heti 3-szor edzeni.El tudok menni heti 3-szor,de abból az egyik úgy,hogy kresz után.14:30-ra érek haza,16:00-ra mennem kell Kreszre ez 18:35-ig tart.20-kor bezár a terem.19 óra körül odaérek,d eegy óra alatt nem tudom befejezni az edzést és ilyenkor már elég fáradt is vagyok,nem bírom rendesen nyomni,csak kisebb súllyal vagy kevesebb ismétléssel.De,ha most szedem a kreatint akkor azért normálisan kéne edzeni.Hagyjam félbe?És kezdjem el megint,ha lesz elég időm?A doboz felét már beszedtem.Két és fél hete kezdtem.Már éreztem,hogy nagyobb súllyal ment a gyakorlat.2015. febr. 10. 22:09
1/2 Pörölyfej Béla válasza:
Másik terem egy jobb nyitva-tartással?
2/2 A kérdező kommentje:
Nincs.
2015. febr. 11. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!