Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyibe kerülne? Van értelme?

Mennyibe kerülne? Van értelme?

Figyelt kérdés

Idővel sikerült az étrendem rendbe rakni. Most szeretnék edzeni, viszont itt a városban, ami termek vannak 6-8 ezer forint között nagyon tömve vannak. Pestre ha bemennék ugye több idő busszal, kocsival üzemanyag délutánonként megint nem az igazi...

Gondolkodtam rajta, évi szinten 80-100e-t elköltenék bérletre... Itthon mennyire tudnék fejlődni ha veszek berendezést...

Ezeknek az egybegépeknek sok hasznát nem látom...

Néztem olimpiai kétkezes rudat. Hozzá súly kellene jó árban, kezdésnek 70-80kg elég szerintem.

2db 15kg-os egykezes, variálható súllyal... Eleinte 5kg a helyes gyakorlathoz megfelel. Később megnövelem...

Pad kellene még...

Mire lenne szükségem még szerintetek? Egyáltalán jobban kijönnék?

Fejlődés terén mekkora hátrányom lenne?

183cm és 77kg vagyok.

2015. febr. 15. 12:36
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Acélból vannak egyébként a korongok, közepén standard furattal. Nem menetes, de a szorító nem valami drága a súlyhoz képest.

Olimpiai rudat 18-20 ezer tájékán találtam.

Keretet lehet jobban megérné ismerőssel csináltatni.

2015. febr. 16. 07:18
 12/16 anonim ***** válasza:

Csak akkor csináltass ha megbízol benne.

Egy ilyen felszerelésnél nem mindegy mennyire strapabíró.

2015. febr. 16. 10:03
 13/16 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van, fokozatosan ha nő a terhelés meg ne adja magát. Amúgy elég húzós áron mennek.
2015. febr. 16. 11:11
 14/16 anonim ***** válasza:
Postaköltség? Ne rendeld postán a súlyt. Ott grammonként nő a csomag kézbesítési ára.
2015. febr. 16. 17:52
 15/16 A kérdező kommentje:
Sajnos, tárgytalan. Helyben keresek valakit majd, mert sokat lehetne spórolni a bolti tárcsához képest. Bár itt helyben, biztos nem 250ft lesz kilója.
2015. febr. 16. 18:51
 16/16 A kérdező kommentje:
Beszéltem közben az ismerőssel, nem vállalja a keret elkészítését, mert sok melója van nagyon. Mondta nem ígér semmit. Lehet maradok a teremnél. Havi szinten diák bérlettel csak találok valami jobb helyet.
2015. febr. 25. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!