Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fájnak az ízületeim, mit tegyek?

Fájnak az ízületeim, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Fáj a csuklóm és bokám. A csuklófájdalom egyedül csak bicepszezésnél jön elő. Már vettem egy csuklószorítót, de nem sokat ért. Igyekszem figyelni, hogy jól tartsam a súlyt , de ezzel csak késleltetni tudom a fájdalom kezdetét. Csak a bal fáj. Ez összefüggésben lehet azzal, hogy a bal bicepszem gyengébb. A bokám rendszertelenül fáj ,de ami ijesztőbb, hogy ropog meg kattog. Veszek majd egy ízületvédőt, de gondolom ti is azt fogjátok mondani, hogy változtassak az edésemen. Hogyan tudnék változtatni, hogy ne kelljen megállnom a fejlősében, mert oké hogy kis súly, de 5 kg 1000x kinyomva nem éppen fejleszt. Jelenlegi bicepsz és lábedzésem:

Bicepsz: egykezesekkel : 15kg 4x6-8 vagy 12,5kg 4x10

scott-pad 10kg 4x10 vagy 15kg 4x5

igazából a többinél nem fáj, úgyhogy nem írom le.

Lábazásnál meg lábtolózok meg néha guggolok, de érdekes módon olyankor mintha nem is érezném sőt a hét további részében, mintha még használt is volna a bokámnak meg a térdemnek.

2015. febr. 14. 22:46
 1/2 Pörölyfej Béla ***** válasza:
Próbáld meg mellőzni a scott padot egy ideig. Csináld francia rúddal, simán állva a bicepszhajlítást. A súlyt pedig óvatosan tedd le. Ha nagyon durvul a helyzet, akkor pihentetni kell.
2015. febr. 14. 23:28
 2/2 anonim válasza:
Nekem a zöldkagyló kivonat bevált.
2015. febr. 15. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!