Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit csináljak máshogy fekvenyo...

Mit csináljak máshogy fekvenyomásnál?

Figyelt kérdés
Egy hónapja kezdtem el a testépítést, szépen fejlődök, de van olyan, amikor egyszerűen nem megy a fekvenyomás.Az utolsó 2-3 ismétlésnél a jobb karomra nehezedik a súly, legalábbis azt érzem, és ez nagyon szar érzés.Azt tudni kell, hogy kétszer is eltört a jobb csuklóm, először 35 és 15 fokban, ami elég kemény volt, majd másodszorra csak pár fokot mozdult el,Lehet ez a probléma ?

2015. febr. 14. 19:58
 1/2 Pörölyfej Béla ***** válasza:
Nyomj egykezesekkel. Ha jobb kezes vagy, akkor szerintem az lehet a probléma forrása, hogy a jobb karodra nehezedik ösztönösen a súly, az veszi át a terhelést. Ha a törések már régen voltak és rendes ellátásban részesültél, akkor nem kellene ilyen gondnak lennie.
2015. febr. 14. 20:23
 2/2 anonim ***** válasza:

Inkább szabályosan, de kisebb súllyal.

Amikor az elején ilyenem volt, a csuklóra erősítettem kicsit, utána nem volt ezzel gondom. Fogtam a kis rudat és alkart letámasztva emelgettem csuklóból egyszerre a két csuklót párhuzamosan. Akár súllyal terhelve. Nekem ez bejött.

Ezen kívül Powerball, ami segíthet csuklót erősíteni. A Powerball egy giroszkóp elven működő speciális kézerősítő.

2015. febr. 14. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!