Szeretnék fitness terembe járni. Több fajta óra típusból tudok választani és sajnos nem tudom mi lenne nekem a legjobb. Szerintetek melyiket próbáljam ki?
személyi edzővel súlyzós edzésre menj heti 3x.
és mellette lenézhetsz heti 2x spinningre.
A konditerembe menj.
Ezek közül a Trx es a spinning ertelmes valamennyire de csak kiegeszitesnek.
Korbács mondja a frankót, de ha semmiképp nem akarsz súlyzózni, akkor TRX-eznék a helyedben, és mellette kocoghatnál heti 2-3x.
Étrendre nyilván figyelni kell, ajánlom a sárga kapszulát elolvasásra. Ingyenes könyv, letöltheted netről.
Én anno egy Insanity-hez hasonló programmal kezdtem (T25), akkor még csak a szálkásodás volt a cél és arra tökéletesnek bizonyult az is, de azt akár otthon is csinálhatod, ha megszerzed a videókat.
Persze az sem mindegy mennyi felesleg van rajtad, hogyha nem jönnek be az ilyen ugrálós, saját testsúlyos fitnesz edzések akkor inkább súlyzós edzés edzővel vagy utána olvasva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!