Hogyan érjem el ezt a testet?
Figyelt kérdés
Kb 3-4 éve abba hagytam a 6 és fél éve abbahagytam a versenyúszást és sajnos nem foglalkoztam a testettem amit ma 18 éves fejjel már nagyon bánok...A napokban rászántam magam hogy tenni fogok az ellen ahogy most kinézek és elkezdek edzeni. Szerintetek hogyan kezdejem? Sajnos az évek alatt nem foglalkoztam a testemmel és elhíztam. Sokan azt mondták hogy először kardiózzak a lapos has miatt aztán kezdjek el edzeni mert ha edzek akkor a zsír átalakul izommá és ugyanúgy nagydarab leszek. Jelenleg ilyen a testem...
és tudom hogy évek munkája de így szeretnék kinézni
Hogyan kezdjek akkor neki? először fogyókúra és kardió aztán edzés vagy hogy?
Előre is ksözönöm az értelmes válaszokat!!!!
2015. febr. 11. 14:39
1/8 A kérdező kommentje:
Most olvasom hogy kicsit értelmetlen lett az eleje, elnézést.
2015. febr. 11. 14:41
2/8 Pörölyfej Béla válasza:
Hát először olvass utána mindennek. Olvasd el a Sárga Kapszulát, Alapismereteket! Mindkettő ingyenes. És aki ilyeneket mondd, hogy a zsír átalakul izommá arra ne hallgass, nem ért hozzá. Neked súlyzós edzés kell és szálkásító étrend! Aztán izomtömeget kell növelni és megint szálkásítani. Akkor talán hasonlíthatsz a második képre.
3/8 A kérdező kommentje:
Rendben, nagyon köszönöm!
2015. febr. 11. 14:43
4/8 Pörölyfej Béla válasza:
Meg ha szimplán visszaemlékszel a korábbi évek biológia tanulmányaira az is sokat segít. Például megint csak azzal tudok példálózni, hogy a zsírszövet nem alakul át izomszövetté. És nagy állat sem leszel olyan hirtelen. Nehogy azt hidd, hogy naturálban Arnold vagy Cutler lehetsz.
5/8 anonim válasza:
szóval előtt szépen lefogysz, aztán kezdel el építkezni!
6/8 anonim válasza:
Diéta, kardio+súlyzós edzés mehet együtt, pár hónap és magadra se ismersz! Üdv: xxabi
7/8 A kérdező kommentje:
Szóval kardió + súlyzó meg fogyókúra. Nagyon köszönöm mindenkinek!!
2015. febr. 11. 21:39
8/8 anonim válasza:
Szerintem hamar formába tudod hozni magad újra, jók az adottságaid, úgyhogy hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!