Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha ezeket a gyakorlatokat...

Ha ezeket a gyakorlatokat naponta 3x végzem el kb mennyi idő múlva lesz kerek fenekem?

2015. febr. 9. 16:52
 1/6 anonim ***** válasza:

soha.. heti 3* 10 perc edzés nem edzés...

súlyzós vagy legalább saját súlyos edzés, nem 1 izomcsoportra, hanem a teljes testedre, és megfelelő tömegnövelő étrend...

de az ilyen videók, csak bohóckodás... főleg nem is tudom hogy tudod komolyan venni, ha eleve egy elől deszka hátul léc csaj mutatja be...

2015. febr. 9. 16:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem csak fenékre edzek és a diétám is tartom, csak nem találtam semmi hatásosat konkrétan fenékre.
2015. febr. 9. 16:59
 3/6 anonim ***** válasza:

na az övékét már nevezhetjük kerek fenéknek:

http://www.youtube.com/watch?v=phCfrsiNwkE&feature=share

2015. febr. 9. 17:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez hülyeseg.

Fenekre heti 1-2x kell edzeni RENDESEN. Ha naponta 3x meg tudod csinalni az azt jelenti hogy nem megerőltető.

Súlyzos guggolas/kitores kell.

2015. febr. 9. 17:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Meg mi az hogy "dieta"?

Ha fogyózol akkor nem lesz kerek feneked,meg jo edzessel sem.

2015. febr. 9. 17:03
 6/6 - palilaci - ***** válasza:
Dietat etrendre ertette szerintem. Felhuzas-guggolas-kitores ezek a legjobb gyakorlatok fenekre meg tomegnovelo etrend.
2015. febr. 9. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!