Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fekvőtámasz bakkal melyik a...

Fekvőtámasz bakkal melyik a jobb gyakorlat a szivegészségét nézve?

Figyelt kérdés

Többfelé olvastam arról, hogy a fekvőtámasz bakon végzett nem megfelelő gyakorlat egészségügyileg káros lehet

Több fajta végrehajtás is létezik, melyik a megfelelő egészségügyi sziv szempontból?

a) egyenes

[link]

b) enyhén befelé dőlő

[link]

c) vizszintes egyenes

[link]

Láttam a "gyémánt" variánst és a "kézforgatós" gyakorlatot is de ha attól nem leszel szivbeteg akkor semmitől, igy nem irom le inkább :D

- A másik kérdés, hogy a fekvőtámasz bak egyik vége miért van lejebb?

[link]

2015. febr. 9. 15:12
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

A bak dobozán lévő útmutató

Kezdőknek

[link]

Haladóknak

[link]

Kérdésem annyi lenne, hogy miért a bak alacsonyabb része van befelé forditva és mi van akkor ha nekem ez a testtartás túl szűk (vállszélesség távban használom egyébként ami szerintem megfelelő)

Kitágulhatnak a fejben az erek ha rosszul használja az ember?

2015. febr. 11. 11:16
 12/16 anonim ***** válasza:
ha ekkora probléma, dobd el a francba azt a vacakot, és csinálj szabályos fekvőtámaszt...
2015. febr. 11. 14:24
 13/16 anonim ***** válasza:
a bak egyedül arra jó, ha a csuklód men bírja a normális fekvőtámaszt... a szívedhez, meg a fejed ereihez semmi köze nincs..
2015. febr. 11. 14:26
 14/16 A kérdező kommentje:
sajnos nem lehet, sima fekvőtámaszt nem tudok csinálni
2015. febr. 11. 15:37
 15/16 anonim ***** válasza:
agyam eldobom :D... ha ilyen jó fizikai állapotod van, attól előbb leszel szívbeteg, mint a fekvőtámasztól.
2015. febr. 11. 20:09
 16/16 A kérdező kommentje:
van egy műtéti heggem és az nem szereti a rendes fekvőtámaszt erősen begyullad ha erőhatás éri
2015. febr. 11. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!