Fekvőtámasz bakkal melyik a jobb gyakorlat a szivegészségét nézve?
Többfelé olvastam arról, hogy a fekvőtámasz bakon végzett nem megfelelő gyakorlat egészségügyileg káros lehet
Több fajta végrehajtás is létezik, melyik a megfelelő egészségügyi sziv szempontból?
a) egyenes
b) enyhén befelé dőlő
c) vizszintes egyenes
Láttam a "gyémánt" variánst és a "kézforgatós" gyakorlatot is de ha attól nem leszel szivbeteg akkor semmitől, igy nem irom le inkább :D
- A másik kérdés, hogy a fekvőtámasz bak egyik vége miért van lejebb?
köszönöm a választ!
A fekvőtámasz bak egyik fele kissé lejebb van, a jobb oldalról a képen
Schwarzenegger is szivbeteg lett valamitől, pedig ha valakit felügyeltek orvosilag gyúrás téren akkor az ő lehetett
Külföldi oldalakon olvastam, a szivbetegség témát, hogy felvetődött a rosszul kivitelezett fekvőtámasz okozta szivbetegség kérdése
arra van valakinek ötlete, hogy a fekvőtámasz bak melyik oldalát kell a mellkas felé forditani nyomás közben, számit, hogy merre forditod?
a b) azaz az "enyhén befelé dőlő" verziónál a termék dobozán úgy láttam, hogy az alacsony rész néz befelé
Egyenes nyomás esetén az alacsonyabb rész előre néz vagy hátra?
ha a mellizmodat akarod edzeni,akkor a c) kéztartással kell végezned szélesen és szűken.
széles fekvőnél a bak alacsonyabb része legyen feléd.
szűknél meg fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!