Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hány órát kell mozogjak (napi...

Hány órát kell mozogjak (napi szinten), hogy hamar leadhassak 8 kg-t?

Figyelt kérdés
A lényeg, hogy a "mozogjak" szó alatt csak házban csinált tornagyakorlatok jönnek szóba.
2015. febr. 7. 07:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Én is itthon edzek,van hogy egy órát ,van hogy délelőtt egyet és délután egyet.Idén már 6 kilót fogytam.A fél óra szobabicikli alap.
2015. febr. 7. 07:41
 2/6 anonim ***** válasza:

-bármennyit is mozognál,attól egy dekát sem fogsz fogyni,ha nem veszel vissza az evésedből,

-a kettő együtt eredményez fogyást,mozgás és mérsékelt adagok,

2015. febr. 7. 07:49
 3/6 - palilaci - ***** válasza:
Ha jó eredményt akarsz, akkor ahhoz kell egy étrend is. Kalória minuszos, magas fehérjetartalmú (ha nem akarsz izmot veszteni) szálkásító diéta javallott fogyáshoz. Ezt ki kell egészíteni erősítő edzéssel (az izmok megtartása miatt) és aerob/kardio mozgással.
2015. febr. 7. 10:50
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A gond, hogy fejlődésben vagyok (14 éves vagyok), és azt mondták, hogy ne diétázzak a mozgás mellett. Ezen kívül az étrendem szokásos, vagyis:

édesség: 2-3 hetente egy fél csoki

reggelei-ebéd-vacsora: minimális, amitől nem éhezek, bár, a reggeli nem mindig fér belé az időbe, ezért legtöbbször az esti 7-8 óra körüli vacsora után csak másnap 3-kor eszek.

Ezen kívül ebédelni úgy szoktam, hogy:

Egy kicsi tálat felosztok négy felé: 1/4 rész hús, 1/4 rész zöldség, gyümölcs, 1/4 rész pedig burgonyaféle. 1/4 rész pedig üres.

2015. febr. 7. 11:56
 5/6 - palilaci - ***** válasza:
Nyugodtan diétázhatsz (diéta étrendet jelent). A gond ott kezdődik, hogy sokan a koplással, 6 után nem eszünk és egyéb fogyókúrás hülyeségekkel azonosítják. Közben az nem diéta hanem agyfasság. A normális étrend ott kezdődik, hogy előre megtervezed mit, mikor, mekkora mennyiségben és miért fogyasztassz el. Mivel fogyni akarsz (ha már itt járunk miért pont 8 kg-t? Mert pl 58 mutat a mérleg de Te leakarsz menni 50re és akkor leszel -szerinted- csinos vagy mi?) Tudod, hogy ha ennyi felesleges zsírtól szabadulsz meg jobb lesz az alakod? Nem értem. A lényeg, hogy normális szálkásító étrend (amit itt megtalálsz: shop.builder) mellé erősítő gyakorlatok (fekvőtámasz-guggolás-invertált evezés) és aerob/kardió mozgás kell heti max 4szer. 2-3 hónap alatt reális a -8kg minusz.
2015. febr. 7. 13:37
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ :)

Azért akarok fogyni, mert alacsony vagytok, és eléggé telt ahhoz képest.

46 kg vagyok, de a legtöbb osytálytársam 30 körül van. Nekem meg van egy pocakom, ami elég nagy (szerintem).

2015. febr. 7. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!