Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit mozogjak? Tobbi lent

Patrii*-* kérdése:

Mit mozogjak? Tobbi lent

Figyelt kérdés
Sziasztok! Autoimunn beteg vagyok, azon belul egy nagyon ritka betegsegem van. CRMO szindroma ami annyi, hogy begyullad mindenem.a derekam, nyakam,terdem, szegycsontom,combizulet, boka. Es most 15 eves vagyok. Eletem volt a sport de abba kellett hagynom mert futni gugolni bukfencezno stb nem tudok. Tudnatok valamit javasolni ami nem megterhelo a derekamnak(az a resz van a legrosszabb allapotban) de megis tudom tartani magam+ kkicsit edzettebb leszek? Kerlek poenkodos valaszokkal kimeljetek eleg nehez a helyzet. Koszonom:)

2014. nov. 16. 18:34
 1/1 alfissimo válasza:

Szerintem erre ne itt várj választ. Mindenféle képpen egy orvossal beszéld meg mit ajánl. Biztos hogy fog tudni okosat mondani, sőt hát ilyen betegségben szenvedőknek is kell ugyanúgy a testmozgás mint más egészséges embereknek, így csodálkozom hogy még nem mondtak semmit vagy küldtek el gyógytornára vagy ilyesmire. Fordulj dokihoz mert ide jön valami barom és ír neked valami f*sságot azzal csak rosszabul jársz.

Üdv!

2014. nov. 19. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!