Mi van akkor hogy ha most fel akarok üttetni egy tattoot és később el kezdek nőni?
Most 18 éves vagyok, tartós edzést akarok, még tudom csinálni addig.
Most jelenleg szálkás a testem, arra gondoltam h most fel üttetek egy tattoo-t akkor később ha el kezdek nőni akkor mi lesz a tattoo-val?
Célszerűbb akkor csináltatni tattoo-t mikor már "nagy termetű vagy?" Vagy most is el kezdhetem és későbbiekben nem lesz a tattoo-val baj?!

Kreatin minimum fél éves kondi után célszerű használni, de még ez is korai. Ha már a kajád rendben, és már megragadt a fejlődés, akkor jöhet a kreatin. Az elején ellőni ezt a kártyát szerintem felesleges, de te tudod.
(főleg ha az étrend milyenségével se vagy tisztába és csak vizesedsz majd tőle)
Tattoo-ra e mit mondasz? Lőhetem fel? :D Mint ahogy írták előttem, úgy sem fogok hirtelen 40 es karokkal lenni, elég sok idő kell ahoz hogy minimum 40 es karom legyen.
Vagy inkább hagyjam a tattoot, és majd mikor már látszólag nagy a karom, akkor csinálhatom?! :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!