Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi van akkor hogy ha most fel...

Mi van akkor hogy ha most fel akarok üttetni egy tattoot és később el kezdek nőni?

Figyelt kérdés

Most 18 éves vagyok, tartós edzést akarok, még tudom csinálni addig.

Most jelenleg szálkás a testem, arra gondoltam h most fel üttetek egy tattoo-t akkor később ha el kezdek nőni akkor mi lesz a tattoo-val?

Célszerűbb akkor csináltatni tattoo-t mikor már "nagy termetű vagy?" Vagy most is el kezdhetem és későbbiekben nem lesz a tattoo-val baj?!

2015. febr. 3. 14:49
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Mondasz valamit. :)
2015. febr. 3. 15:43
 12/17 anonim ***** válasza:

Kreatin minimum fél éves kondi után célszerű használni, de még ez is korai. Ha már a kajád rendben, és már megragadt a fejlődés, akkor jöhet a kreatin. Az elején ellőni ezt a kártyát szerintem felesleges, de te tudod.

(főleg ha az étrend milyenségével se vagy tisztába és csak vizesedsz majd tőle)

2015. febr. 3. 16:35
 13/17 A kérdező kommentje:
Hmm, ezt sem tudtam! Nem szedem még, csak tervben volt, de ha tényleg így van ahogy le írtad, akkor inkább meg fogadom a tanácsod! :)
2015. febr. 3. 16:38
 14/17 A kérdező kommentje:

Tattoo-ra e mit mondasz? Lőhetem fel? :D Mint ahogy írták előttem, úgy sem fogok hirtelen 40 es karokkal lenni, elég sok idő kell ahoz hogy minimum 40 es karom legyen.

Vagy inkább hagyjam a tattoot, és majd mikor már látszólag nagy a karom, akkor csinálhatom?! :)

2015. febr. 3. 16:41
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha van benned egy kis endomorf genetika, akkor biztos várnék. Ők hajlamosak a gyors izomnövekedésre és zsírfelszedésre. Nem rikta náluk, hogy tömegelés hatására a bőrük is szétreped. Ha meg vékony testalkatú vagy, akkor úgyse fogsz olyan hirtelen nőni, hogy megnyúljon a tetkód.
2015. febr. 3. 16:51
 16/17 anonim ***** válasza:
Írta, hogy szálkás. De ki tudja. Én is voltam sovány is, dagadt is, aztán endomorf vagyok.
2015. febr. 3. 17:02
 17/17 A kérdező kommentje:
Genetika az szerintem van, mert sokan mondják h nekem jól állna +5kg..Meg mikor edzek akkor egyből be durranok, meg nő a karom rendesen látszódik. :) Szval fogalmam sincs mit tegyek.. Tattoo nagyon tetszik :3
2015. febr. 3. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!