Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tömegnöveléskor heti hányszor...

Tömegnöveléskor heti hányszor edzek?

Figyelt kérdés

Át olvastam az egészet és nem találtam kielégítő választ.

Jelenleg heti 3 szor járok edzeni,tömegetnövelek.

Kedd -Mell,bicepsz

Csüt -Hát,tricepsz

Szombat -Váll,has

A kérdés hogy jó ez így szerintetek?Vagy gyorsabban fejlödnék ha mondjuk járnák 4 szer és mindig valamelyiket megismételném?(Lábazni direkt nem lábazok,azt majd később)4 honapja edzek..

Mellesleg másfél hónap alatt 4 kg szedtem fel

2015. febr. 2. 17:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Tömegnövelő étrend van, nem edzés. Az edzés szálkásítás alatt is ugyanaz mint tömegelés alatt. 4 napos edzés inkább középhaladó szint, az 5 napost meg leginkább anabolikával használják.

Oszt mé nem lábazol?

2015. febr. 2. 17:40
 2/8 A kérdező kommentje:

Lusta vagyok azért be menni hogy lábazzak :D

Egyébként 4 honapja hogy edzek

2015. febr. 2. 18:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Naturálba heti 3-4 edzés ajánlott, bár én nem tudom milyen ha cuccol az ember mert nem próbáltam és nem is fogom, és le is beszélnék róla mindenkit.
2015. febr. 2. 18:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Most szólok, hogy igen nevetségesen tud kinézni egy kidolgozott felső test egy fogpiszkáló lábbal. És nem 2 hónap felhozni egy lábat, ami levan maradva a felsőtesttől, ha csak halogatod. De a hozzáállásból kiindulva kár is győzködnöm téged (meg se említem, hogy a tesztótermelésnek is jót tesz).
2015. febr. 2. 19:26
 5/8 Pörölyfej Béla ***** válasza:
Áh, nem kell lábazni. Azt csak a stréberek szoktak. A kemény fiúk nem lábaznak. :D
2015. febr. 2. 19:56
 6/8 anonim ***** válasza:

Most írtad, hogy heti 3-szor edzel.

Lábazz, ne legyél b*zi! Egy mell-bicepsz-re elmész, de lábazni nem, végülis a mell-bicepsz a tested 1/4-e, a láb 1/2-e, taps-taps.

2015. febr. 2. 21:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Majd megedződik a lába attól, ahogyan cipeli az izmos felsőteste tömegét :3
2015. febr. 3. 10:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat,mostmár lábazok
2015. febr. 4. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!