Nem testépítő jellegű súlyzós edzés? Nem is kidobó forma. Elsősorban olyat kérdeznék, aki jár konditerembe. Lent kicsit bővebben.
Szóval a lényeg, hogy járok önvédelmi órákra.
Az edző a test erősítésére elsősorban a testsúlyos gyakorlatokat ajánlja. Ezekkel bőven lehet edzeni erőre, mind állóképességre. Ő tényleg erős tőle.
Viszont engem vonz a konditermi, súlyzós edzés is. Kikértem róla a véleményét. Nem határolódott el tőle, viszont határozottan nem ajánlja a konditermi gépeket, illetve az izolációs gyakorlatokat. Szerinte ez mind felesleges és baromság.
Láttam a teremben aki "csak" fekvenyomást, felhúzást, guggolást csinált.
Durván erősek voltak, viszont mindegyiknek ilyen hatalmas nagy kidobó formája volt. Kicsit lassúnak, kötöttnek tűntek. Nekem ez meg hátrány.
Ennek tükrében milyen jellegű súlyzós edzést végezzek?
A kidobó kinézetű emberek valószínűleg sportolók lehettek, akiknek eleve olyan a genetikája van. Ha vékony, szálkás ember vagy, akkor sosem leszel kidobó. És önvédelemben, küzdősportban tényleg fölösleges az izoláció, stb. Elég a szabad súlyos gyakorlatokra koncentrálni.
Guggolás
Felhúzás
Fekvenyomás/tolódzkodás
Evezés/húzódzkodás
Mellről nyomás
Bicepsz állva kétkezes rúddal
Vádlira pipiskedés
Neked ennyi kell a célodhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!