Hány év edzésmúlttal lesz valaki haladó testépítő?
Valójában miben nyilvánul meg, hogy valaki haladó?
Edzésmúlt,kondíció?
Tudja az alapvető szabályokat.
Étrend,gyakorlatok
A terem ahova járok, ott 3-4 hónap szteroiddal is annak néznek valakit, míg egy valódi naturált sokan 10-12 edzésmúlttal sem tartanak haladónak, csak kezdőnek a méretei miatt.
A valódi edzéselméleti, biokémiai tudás, edzésrutin, étkezési alaposság ilyenformának látszatra mérhetetlenek, ezt csak azután tudod meg, hogy elbeszélgetsz egy testépítővel. Ma a szteroidok világában ez a fogalmi kategória szerintem értelmetlenné vált, mert szinte mindenki a látvány, a méretek alapján ítél. Ha pl. egy koxos terembe jársz, mint én, ahol tényleg 90%-a koxol a kondizóknak, még a 16 éves kölykök is, lehetsz akármilyen profi edzéselméletben, senki nem fog Neked hinni, mert sokkal előbb fognak hallgatni a definiált, 120 kilós IzomTibire, aki valószínű, hogy maga sem érti igazán, hogy konkrétan hogyan lett ekkora.
Szerintem ez a kettő már két különálló sport, a naturál és a szteroidos testépítés.
Naturálként, szerintem egy minimum 2-3 éves edzésmúlt kell egy középhaladó-haladó szintig, jellemzően amíg a saját hibáidból megtanulod a dolgok alapjait.
Ez, hogy haladó attól függ, hogy mekkora az edzésmúltja, tudása és a fizikuma.
Ha a 3-ból valamelyik nincs meg, nem teljes a kép :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!