Tömegnöveléskor napi 50gramm ch 2g/ttkg fehérje és annyi telítetlen zsírsav amivel kalória pluszba kerül az ember tud zsírmentes izomtömeget építeni?
Még a gúglizás se megy!
Egyrészt: nem a kalóriadeficitről szól a ketogén diéta, ha megint nem csak félinformációkból okoskodnál, még nem is lenne rossz. Megfelelő kalóriát viszel be, viszont azt zsírokból. És ami miatt fogyni fogsz az a biokémiai része a dolgoknak.
akkor idézek hogy ehhez képest miért mondtál ostobaságot:
"És minel tobb zsirt eszel annál tobb lesz százalékos arányban a felszedett tomeg zsír."
ketogén diétával NEM fogsz elhízni.
Ehhez képest elég magas lóról beszélsz. Olvass már utána legalább egy kicsit, illetve értelmezd már a kérdést amit feltettek.
50g ch + rendes fehérje, + a többi zsír = ketogén
ezzel tudsz tömegelni? nem. Akkor se ha kalóriaplusszban vagy, akkor se ha nem.
Te olvass kicsit utána a dolgoknak mert én veled ellentétben nem baromságokat beszélek.
A ketogén diéta nem egy varázsétrend ahol nem számítanak a kalóriák.
Teljesen mindegy milyen étrendet követsz a termodinamika törvényei érvényesek lesznek.
Ha több kalóriát eszel mint amennyit elhasználsz akkor a tömeged nőni fog.
Ha kevesebb kalóriát eszel mint amennyit elhasználsz akkor a tömeged csökkenni fog.
A ketogénnak semmi előnye nincs azon kivul hogy konnyebb fenntartani a nagy kaloriadeficitet ha egy egész makronutrienscsoportot teljesen kizárunk az étrendünkből.
Kicsit neked kell még okosodni.
Lehet tömeget növelni ketogénnal? Lehet.
Okos dolog? Nem igazán.
"akkoris nekem van igazam"
oooooké. legyen! :)
"akkoris nekem van igazam"
Ezzel tokeletesen leirtad az érvelési technikádat. :)
Amig en csak egyszeru erveket és tényeket irtam le te irtad a baromsagaidat amik azert igazak mert te ugy gondolod es kesz de nem alatamasztottak.
És megint megcsinálod ugyanazt.
Írom hogy olvass utána, amit feltűnően nem tettél meg, maximum felszínesen. Erre az a válaszod hogy "olvass utána te". Vedd már észre hogy ostoba vagy, és az "ész érved" az annyi hogy "de nekem van igazam". Ásd el magad ha ezt nem látod meg, és azt sem, hogy mekkora fail amit itt letoltál.
Még írd le megint hogy mennyire neked van pedig igazad, és töröld magad. Fogyatékosokkal nem vitázok tovább, kérdező meg már kapott választ. Meg aztán értelmeset, és használhatót is, csak azt meg tőlem.
Itt azt írják van ch töltés a ketogén diétába folyton. Amúgy én nem ketogén diétára gondoltam a kérdezés közben csak, hogy kalória pluszba fejlődik az izom és úgy hallottam, hogy a telített zsír nem raktározódik el zsírként és gondoltam akkor úgy lehet száraz izmot növelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!