Én vagyok az egyetlen aki egyre inkább a negatív oldalát latja a testépítésnek?
Sziasztok!
Lassan 2 éve edzek, és egy szó mint száz nagyon megszerettem. De egy olyan világban ahol az emberek nagyja dohányzik, iszik, és pont magasról szarik az étel minőségére (íz mindenek előtt) és persze csak akkor esznek ha éhesek, kicsit kívülállónak érzem magam.
Kezd kicsit elegem lenni abból, hogy nem tudok csak úgy elmenni valahova barátokkal, meg kell terveznem előre. Vagy mondjuk nem mehetek el akkor egy szórakozóhelyre, becsípninegy kicsit, jól érezni magam amikor akarok, mert ha ugye edzés után megyek akkor basz€&&tok a regenerálódást, másnap meg gyök kettő vízzel a szervezetemben nem hinném, hogy jól menne. Ehhez még hozzájön, hogy a testem szeret egyhelyben maradni, nagyon oda kell tennem magam minden téren, hogy fejlődjek.
De persze más szemszögből nézve, egészséges vagyok, napról napra erősebb és az önbizalmam az egekbe szökött (jó azért nem, de ahhoz képest ami volt).
Más nem érezte soha még ezt?
Mondjuk azért tegyük hozza, hogy 18 vagyok, ami most nekem égető probléma az egy nálam 15 évvel idősebbenek full hülyeség. (Bar ki tudja)
Előre is köszönöm a valaszokat és elnézést bármilyen hibáért vagy lemaradt ékezetért, telefonról vagyok.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!