Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szálkásító étrendbe tudnátok...

Szálkásító étrendbe tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

A személyi edzőm segítségét is kértem és elmondta, hogy miket kéne egyek és mennyit (hal,hús,sovány túró,rizs,saláta és ne egyek krumplit,tésztát,kenyeret). Ez így szép és jó, de kb. 2 hét után hányni tudnék, ha halra,rizsre vagy csak húsra nézek.

Nem eszek sok húst, a rizset kezdem megunni és néha szívesen ennék péksütit vagy zsömlét is. A csoki falásaimat meg jobb, ha nem említem meg.

Valaki tudna segíteni abban, hogy hogyan étkezzek változatosan és mégis úgy, hogy megfeleljen az étrendem? Receptek,ötletek,oldalak, bármi jöhet. Nagyon ritkán tudok csak főzni és drágább dolgokat sem tudok megvenni sajnos. A kalóriát is mindig számolgatom egy darabig, de állandóan éhes vagyok és mindig többet tudnék enni, mint amennyit kéne.:(

2015. jan. 30. 19:21
 1/1 anonim válasza:

Sajnos ez ilyen, menj el diétás boltba ott kaphatsz termékeket alacsony szénhidrát tartalommal, egyébként ehetsz pékárut csak számold, hogy a bevitt szénhidrát ne haladja meg az előírt max mennyiséget.

Egyébként ezt választottad dönthetsz hogy lemondasz róla vagy végig csinálod, még egy kis idő (kb 2 hét) kell mire a szervezeted hozzászokik a diétához.

És még azt tudom mondani csinálj magadnak salátákat, gyorsan el lehet őket készíteni és némelyik nagyon finom, nekem kedvencem:

[link]

2015. jan. 30. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!