Miért nem gömbölyödik a bicepszem? Nem csak erre edzek! 10hónapja edzek.
pedig nem kicsi a karom sőt...
és nem is zsíros.
Genetika miatt lenne ez?
Egyrészt genetika is lehet.
Másrészt próbáld variálni a sok ismétlésszámú, és kevés ismétlésszámú edzéseket. Tapasztald ki hogy neked melyik a jobb. Csináld 1 hónapig túlsúlyban ezt aztán azt.
Pl csinálsz 40-30-20-20-15-8-6 os sorozatot. Ha más nem is segít a bedurranásban, és erősíti a tápanyag ellátottságot.
Neten lehet keresgélni makacs picepsz címszó alatt. De amúgy ha a karod nagyságra nőtt, akkor sztem nincs baj, csak nem olyan a genetikád hogy teniszlabda legyen.
12 ismétlést szoktam csinálni bicepszre.
váltsak 15re?
Nem kell "váltani" csináld ezt is, azt is. Van olyan hogy izom összezavarás elve, meg minden ilyen olyan badarság
De az a lényeg hogy csinálj 20 körüli, és a fölötti ismétléseket is. Van akinek ettől jobban fejlődik. Próbálkozz.
Nekem gombolyu a bicepszem.
Sok koncetralt bicepszgyakorlatot kell csinalnod. Egykezes sullyal ulve, a konyokod a combodhoz szoritod, hogy ne mozogjon a felkar. A masik a scottpad. Szinten csucsosito gyakorlat, de nagyon nem mindegy milyen a pad. A tamaszto lapnak szinte fuggolegesnek kell lennie, mert ha alacsonyabbra van allitva a szog, akkor pont a csucsosszehuzodasnal megy le a teher a bicepszrol. A masik nagyon jo csucsosito meg a csigas egykezes koncetralt hajlitas. A kotellel nagyon jol ve lehet durrantani a teljes osszehuzodaskor is a bicepszet. A csucson mindig meg kell allni akar nehany masodpercre is es teljes erovel rafesziteni, mert a gombolyuseget a gyakori eroltetett csucsosszehuzodasok alakitjak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!