Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tényleg gömbölyödik a popsim,...

Tényleg gömbölyödik a popsim, ha a taposógépen előrehajolok, és sarokkal nyomom a "pedált"? Laposat ki lehet így gömbölyíteni? Mennyit kell csinálni hozzá?

Figyelt kérdés
2009. máj. 25. 11:01
 1/5 anonim válasza:
A nők inkább a "hízástól"gömböjödnek én is ilyen voltam de apukám még mindig testépítő és megkértem hogy tanácsoljon valamit,kaptam valami port kb. fél év alatt majdnem kétszer akkora lett a cicim és a popsim is kerek lett :-)
2010. márc. 23. 22:11
 2/5 anonim válasza:
19/L :-)
2010. márc. 23. 22:12
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi! és mi az? ha gáz, priviben is jó.
2010. márc. 23. 22:45
 4/5 anonim ***** válasza:
hhúúú erre énis kíváncsi lennék ha lécci megírnád h mi az ill. h hol és mennyiért lehet kapni nagyon megköszönném:)
2011. febr. 23. 21:19
 5/5 A kérdező kommentje:
szia! hát, nem rossz ez a taposó, de nem ettől lett gömbölyűbb a hátsóm. nekem a lábamat formázza nagyon jól. popsira a kerékpározás jött be. de sztem ezt ki kell tapasztalni.
2011. márc. 2. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!