Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nem kockásodik a hasam...

Miért nem kockásodik a hasam alsó része?

Figyelt kérdés
Felül a 4 kockát egész szépen látni aztán lejjebb hirtelen előre kikerekedik a hasam, ami nem néz ki igazán jól ugyanis a hasnak laposnak kellene lennie. vékony vagyok, tehát nem a zsír miatt van, és rendszeresen edzem az alsó részt is és a felsőt is. Miért van ez és mit tudnék ellene tenni?
2015. jan. 29. 21:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Az marpedig zsír..
2015. jan. 29. 21:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Köldök alatti rész nagyon ritkán kockás, legjobb esetben is csak középen van egy enyhe mélyedés, de az sem mindenkinek.
2015. jan. 29. 21:23
 3/6 A kérdező kommentje:
És idővel ki fog alakulni az is vagy muszáj lesz szálkásítani? :/
2015. jan. 29. 21:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát igen de attól még laposnak kellene lennie :/
2015. jan. 29. 21:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Lapos akkor lesz ha nincs rajta háj.
2015. jan. 29. 21:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Sztem egyrészt kevés az izom, másrészt van ott azért egy kis zsír. Sokszor nem is gondolja az ember mert vékony, de van.

Felül könnyen kockásodik a has ha mondhatjuk ezt így, az alsó rész legtöbbeknek több figyelmet, illetve kevesebb testzsír %-ot igényel.

Nyilván nem tudom hogy milyen az alkatod, de csak azt tudom mondani hogy tömegelj még, csinálj heti 2x célzott gyakorlatot oda, és pár hónap múlva szálkásíts le diétával.

2015. jan. 29. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!