Extrém ektomorf?
Írok.
Miért is? :D
De ha kell tanács, akkor írj pm-et. Egyébként nincs olyan hogy extrém ekto, csak olyan hogy kevés kaja. Ha leírod az étrended, tudunk segíteni.
Nagy vonalakban: többet kell enned, az edzést meg magadnak kitapasztalnod, de nagyjából az is ugyanaz. Amit legtöbb extrém ektomorf ismerősömtől hallottam, az az volt, hogy nekik a kevésbé osztott (izolált) gyakorlatokból felépített edzésterv vált be jobban általában, de mondom, ez egyéni ki kell tapasztalnod.
Ezt még hozzáírom, nehogy megint 5-6 oldalas tajtékzós fröcsögés legyen belőle: remélem, a testépítés alvallásai közül semelyik vallás képviselőjének nem sértettem meg a fenti szövegemmel a hitét. Tudom, hogy vannak különbségek, mint például hogy néhányan nem ismeritek el a testalkatok létezését, mint ahogy a keménymagos kereszténység is tagadja az evolúció létezését, és a tudománnyal ezért nézeteltérései vannak, vagy mint például hogy a zsidó vallás nem ismeri el a keresztény vallásban jelen levő mennyországot. Ezzel semmi baj nincs, amíg nem kezdjük el egymást emiatt ölni, és képesek vagyunk koexisztenciára. Térjünk hát ezért haza, hogy a holnapi napot mindenki a ma olvasgatott saját forrásaiból történő okoskodással tölthesse, és persze edzéssel.
Köszöntem gyermekeim.
Építtessék.
Általában (99%) kaja szokott lenni a ludas, mert nincs meg a kalóriatöbblet a rengeteg csirke + rizs ellenére se. Zsírt (telítetlen) kell tolni, olajos magvakat.
Neten vannak kalória meg étrendkalkulátorok, meg lehet mindent oldani
Én 21 évesen 59 kilo voltam.Enextrm ektomnak szamitok?:D
Valóban a kajálasban van a hiba tobbnyire.Nekunk sokszor eroltetni kell az étkezeseket tomegeléskor.De sajnos van egy hatar amit naturba nemigen tudok átlépni.Minden kajámat vastagon kokuszoljal ontozom veget hogy tudjak kaloria pluszban lenni.De 84 kg folé nemtudok menni... 84 kilo egy testepitonek nevetseges,valjuk be:D
Csak ddrake ha már ilyen hasonlattal élsz akkor annyit javítanék hogy a testalkatok besorolása lenne a kereszténység-teremtéselmélet mert arra már rég rájöttek hogy baromsag
Wash:
Kaloriapluszban kell legyel es progressziven tulterhelni magad. Ezek kozul mi lesz mas "extrem ektomorfok" eseteben?
Szóval, ha van két azonos magas ember, és az egyik jobbat tud magából kihozni a testépítéssel, akkor a másik csak szimplán nem eszik eleget, mivelhogy nem léteznek testalkatok, ugye?
6-os Frank Zane 84 kiló volt. A magasság sem volna mindegy amúgy :P
Nem, számít a genetika de a testalkatbesorolas a hulyeseg.
Wash. Ehettek tobb szemet kaját. Nem kotelezo allandoan csirkerizs. Ti annyi kaloriat ehettek hogy siman bemegy a fontos mikro es makrotapanyag es jo energiatok van ugy is hogy mellette megy egy csomo szemet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!