Szeressük egymást kérdése:
Eddig milyen tényezőkkel sikerült kimozdulnotok a holtpontról ha megrekedtetek a növekedésben?
Figyelt kérdés
Konkrét tecnikákra, vagy étkezési változtatásokra lennék kiváncsi2015. jan. 26. 11:16
1/6 anonim válasza:
Edzesterv váltás
Intenzitas valtas (nagy súllyal keves/kis súllyal több)
2/6 anonim válasza:
El foglak keseríteni, de én már 3 éve megálltam és ha fejre állok sem indul el. Azóta elvégeztem egy edzőit is pedig. Persze, ha brutális tömegelést csinálok akkor gyarapodik az erőm, tehát az izomtömegem is, de képtelenség úgy visszaszálkásítani, hogy megmaradjon. Szóval el kell fogadni a genetikai határokat.
Persze, ha még csak ilyen 2-3 éve edzegetsz, akkor az első válaszoló tökéletes választ adott.
3/6 anonim válasza:
hat edzesterv valtas+ ertend melle fogyasztani kiegeszitoket is, azota megint fejlodok, sot jobban is
4/6 anonim válasza:
Milyen szinten álltál meg 3 éve?
5/6 Pörölyfej Béla válasza:
Egy idő után pedig meg fogsz állni. Ez szinte biztos.
Esetleg kipróbálhatsz egy hagyományos erőedzést, hátha segít. Esetleg más gyakorlatokat is megpróbálhatsz. Sok mindent lehet tenni.
6/6 anonim válasza:
másféle stimulációt kell biztosítani az izmoknak. ha testépítő vagy próbálj ki egy kettlebell edzést, saját testsúlyos edzést, crossfitet, stb...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!