Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Vállgépen nyomás van olyan...

Vállgépen nyomás van olyan hatékony mint a Mellről nyomás rúddal vagy a vállból nyomás kézisúlyzókkal?

Figyelt kérdés

2015. jan. 24. 19:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Azt mondják a nagyon okosak, mint az a Bumi vagy ki, hogy az izom nem okos, nem tudja, hogy milyen gyakorlatot csinálsz, tehát szerinte ugyanolyan hatékony lehet a vállgépezés mint a szabad súlyos nyomás.

Szerintem ez nincs így sokkal hatékonyabb szabad súllyal nyomni, mert így stabilizálni is kell a súlyt.

Mellről nyomás állva rúddal az nagyon jó, még a törzsed is erősíti!

Meg az emberek amúgy is egész nap csak ülnek, akkor legalább az edzést ne üldögéléssel töltsük!

Szerintem...

2015. jan. 24. 19:53
 2/5 anonim ***** válasza:

A vallgep nagyon kötött.

Szabad súllyal hatasosabb.

2015. jan. 24. 19:57
 3/5 anonim ***** válasza:

--gömb--

Szerintem is jobb a szabad súly.

Egyébként érdekes, hogy a vállból nyomást mondjuk csinálom 50 kilóval, és simán tudok két 25 kg-os egykezesbe is ugyanannyit. A fekvenyomas meg megy 80 kilóval, de két 40 kilós egykezes egyszer nem menne ki, nem hogy szériában.

Ez miért van?

2015. jan. 24. 20:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg ott rendesen bedolgozik a csuklya. 40 kilós egykezessel fekvenyomni azért már nem semmi.
2015. jan. 24. 20:53
 5/5 anonim ***** válasza:
fekvenyomásnál a hát is dolgozik
2015. jan. 24. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!